Bekend van Ook te vinden op
8.7/10
10% KORTING!

Weft – Weave Hair Extensionsbighair weft weave kleur 10# product overzicht

Al maanden, of misschien wel jaren, bezig om je haren lang te laten groeien? En net als het wat langer lijkt, moet je weer naar de kapper voor een verzorgende knipbeurt. Voor je gevoel duurt het een eeuwigheid! Weft extensions zijn de oplossing voor dit beauty probleem! We weten allemaal dat veel bekende Nederlanders met hairextensions rondlopen. Maar ook voor jou is het een laagdrempelige manier om je haarlengte te verlengen!

Zie ook onderaan de pagina;

  • Hoe worden de extensions gezet.
  • Welke extensions kies jij?
  • Ze zijn gezet, wat nu?

Hoe worden de weave extensions gezet?

Bang dat je haar beschadigd wordt door hairextensions? Het zetten van haarverlenging wordt op verschillende manieren gedaan. De meest voorkomende bij weaves zijn die met microring extensions, waarbij er geen schade wordt aangericht. Er wordt dan namelijk met microrings gewerkt; kleine kraaltjes met rubberen ringetjes. Deze worden door middel van een vlechtje op het hoofd vastgezet. Op nauwkeurige wijze wordt met een dun naaldje en doorzichtige draad de hair extensions bevestigd. Je ziet er dus bijna niets van! Om de 7-8 weken moeten de extensions opnieuw worden aangezet op de aanzet van het haar. Weft hairextensions, vaak ook weave extensions genoemd, kunnen meerdere malen worden gebruikt, ideaal dus.

Welke weave extension kies jij?

Wil je voor een volledige haarverlenging gaan? Dan heb je al snel 100 gram haar nodig, afhankelijk van de dikte en lengte. Twijfel je bij het maken van een keuze? Je mag altijd vrijblijvend contact met ons opnemen, zodat we je kunnen helpen. Hairextensions van Hairextensions Voordeel zijn gemaakt van 100% human hair, zijn van uitstekende kwaliteit en hebben dus een lange levensduur. We werken met Indian hair; de haren worden in tempels in onder andere India afgeknipt en gedoneerd. Fabrikanten verwerken ze vervolgens op zorgvuldige wijze tot verschillende soorten extensions. Er is onderscheid in lengtes en kleuren. Het grote voordeel hiervan is dat je helemaal vrij bent in de styling van je haar! Föhnen, stijlen, krullen of verven, allemaal zonder problemen. Zit jouw haarkleur er niet bij? Het is vaak mooier om net een andere kleurtint te kiezen dan je eigen kleur. Zo creëer je een natuurlijk effect! Laat de weave extensions plaatsen door een professional, bijvoorbeeld in een salon, zo krijg je het mooiste resultaat en kan je het eventueel nog bij laten knippen.

De weaves zijn gezet, wat nu?

Prachtig, je hebt een volle bos haar gecreëerd met hairextensions. Maar wat nu? Je wil ze natuurlijk wel zo lang mogelijk mooi houden. Hairextensions zijn eigenlijk altijd chemisch behandeld, waardoor het belangrijk is dat je ze extra goed verzorgt. De juiste haarverzorging is natuurlijk heel belangrijk. Remy Hair is kwalitatief een van betere producenten van hairextensions. Bij deze extensions wijzen namelijk alle haarschubben dezelfde kant op, waardoor de haren glad aanvoelen en niet snel afbreken. Bij de verzorging van de extensions is het belangrijk dat je ze iedere dag eventjes uit borstelt met een goede borstel. Als je de haren wil wassen, gebruik je lauw water en shampoo die de beschermlaag behoudt. Check hier al onze tips!

Hairextensions Voordeel biedt verschillende merken Weft hairextensions aan. Balmain Doublehair voor lengte en volume, Balmain Hair Dress voor lang golvend haar, Balmain Hairmake-up voor veranderingen van stijl, Bighair Weft Extensions voor prachtige natuurlijk haarverlenging. En tot slot de Euro Socap Weft Hair waarbij de extensions met banden worden ingezet. Geen idee wat je moet kiezen? Wij lichten per merk toe wat de verschillen zijn en helpen je graag verder!

Wil je op de hoogte blijven? Word lid van onze mailinglijst:
Loading...

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang

10% KORTING!

Op alle producten in de webshop
(m.u.v. de sale-producten).

Wees de eerste die op de hoogte is van de aanbiedingen en nieuwtjes.