Bekend van Ook te vinden op
10% KORTING!

Extensions verzorgingsproducten

Als je extensions hebt, wil je natuurlijk dat ze zo lang mogelijk mooi blijven. Ook dan ben je bij Hairextensions Voordeel aan het juiste adres, want dat willen wij ook! Daarom vind je op deze pagina allerlei verzorgingsproducten waarmee je je extensions mooi kan houden. Ook vind je hier andere benodigdheden voor je extensions, zodat je er optimaal van kan genieten!


Producten

Je hairextensions verzorgen met de beste producten

Vooral wanneer je permanente extensions hebt, is het belangrijk dat je ze goed verzorgt. Bij ons vind je bijvoorbeeld de beste speciale shampoo en conditioner van Balmain, die je extensions extra voeding biedt. Je eigen haar wordt namelijk gevoed vanuit je haarzakjes, extensions niet en hebben dus extra voeding van buitenaf nodig. Het is belangrijk dat je de verzorgingsproducten royaal aanbrengt, zodat ze optimaal werken. Daarnaast vind je bij ons ook Balmain conditioner en haarmaskers, om je hairextensions optimaal te kunnen verzorgen. 

Producten om je extensions te bevestigen en te verwijderen

Heb je weave of tape extensions en wil je ze zelf zetten? Dan kun je de benodigde producten daarvoor ook bij ons aanschaffen. Zo kun je bij ons terecht voor de tangen om je microring extensions te zetten of voor extra tape voor je tape extensions. Wil je je extensions er weer uit halen? Gebruik dan onze liquid remover. Verwijder je extensions nooit zonder gebruik van de juiste remover, anders kan je haar beschadigen.

Bestel de verzorgingsproducten voor je extensions nu online!

Bestel je nieuwe extensions, dan is het slim om daar ook meteen de juiste verzorgingsproducten bij aan te schaffen. Zo kun je meteen vooruit en heb je alles in huis wat je nodig hebt! Bestel het gemakkelijk online, wij zorgen voor een snelle levering.

Wil je op de hoogte blijven? Word lid van onze mailinglijst:
Loading...

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang

10% KORTING!

Op alle producten in de webshop
(m.u.v. de sale-producten).

Wees de eerste die op de hoogte is van de aanbiedingen en nieuwtjes.