Bekend van Ook te vinden op
10% KORTING!

Seiseta Sticker Sticker Ombre Line 4/14 Donker Kastanjebruin/Blond

seiseta sticker 4:14
seiseta sticker 4:14seiseta ombre 4-14 donker kastanjebruin blondEuro so cap tape-in-hair-extensions-bi-adhesive-hair-extensions-sticker-hair-extensions-lineeuro-socap-sticker-line-tape-on-extensions how to

Extensions worden direct geheel onzichtbaar aangebracht!

58,02

incl. btwSeiseta Tape-in Sticker Line

Het productassortiment van Seiseta is compleet met de introductie van een nieuw systeem van hair extensions Sticker Line. Voor de toepassing van dit systeem heeft Seiseta speciaal voor extensions een dubbelzijdige plakband ontwikkeld. Dankzij dit onderdeel kunnen extensions direct en geheel onzichtbaar worden aangebracht, zonder dat speciale hulpmiddelen nodig zijn. Deze Extensions zijn geheel door Seiseta vervaardigd. Topkwaliteit is dus gegarandeerd, want er is uitsluitend gebruik gemaakt van 100% natuurhaar van Remy-kwaliteit uit India. De Sticker Extension bestaat uit een flinterdun, dubbelzijdige plakband van 4 cm breed en 1 cm hoog. Zijn vorm is zo ontworpen dat de extension heel eenvoudig en snel kan worden aangebracht; om een lok aan te brengen hoeft deze alleen met de vingers te worden vastgedrukt. Een innovatieve eigenschap van de Sticker Line is dat de lokken vaker kunnen worden gebruikt. Daartoe hoeft alleen het dubbelzijdige plakband te worden verwisseld. Om de Sticker Line hair extensions te verwijderen, moet Liquid Remover van Seiseta worden gebruikt.

Seiseta Tape-in Sticker Line is verkrijgbaar;

  • Is in 26 kleuren verkrijgbaar
  • Zijn alleen verkrijgbaar in lengte 50-55 cm
  • Inhoud per verpakking is 6 stuks
  • Per verpakking voeg je 15 gram haar toe

Hoeveel heb ik nodig?

  • Voor een “VOLUME EFFECT” adviseren wij 3/5 verpakkingen.
  • Voor een “FULL HEAD” adviseren wij 6/8 verpakkingen.

Verzorgong van Seisseta Tape-in Stickerline Extensions;

Je wil jouw Seiseta extensions natuurlijk zo lang mogelijk mooi houden. Daarom is het aan te raden om gebruik te maken van speciale verzorgingsproducten, zoals; Seiseta Hydr8 Leave-in Treatment, Seiseta Clarifying Shampoo en Seiseta Mask. Met deze verzorgingsproducten houd je de Extensions in optimale conditie en kun je langer genieten van je haar verlenging.

  • Verwachte levertijd 1-3 werkdagen.

Extra informatie

Lengte

50 – 55 CM

Andere suggesties…

Wil je op de hoogte blijven? Word lid van onze mailinglijst:
Loading...

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang

10% KORTING!

Op alle producten in de webshop
(m.u.v. de sale-producten).

Wees de eerste die op de hoogte is van de aanbiedingen en nieuwtjes.