Bekend van Ook te vinden op
10% KORTING!

Euro Socap Sticker Line New Purple

euro socap 64-newpurple
Euro so cap tape-in-hair-extensions-bi-adhesive-hair-extensions-sticker-hair-extensions-lineeuro-socap-sticker-line-tape-on-extensions how toeuro socap 64-newpurple

Extensions worden direct geheel onzichtbaar aangebracht!

Euro Socap Sticker Lineeuro so cap sticker-line verpakking

Het productassortiment van Euro So.Cap. is compleet met de introductie van een nieuw systeem van hair extensions: Sticker Line. Voor de toepassing van dit systeem heeft Euro So.Cap. speciaal voor extensions een dubbelzijdige plakband ontwikkeld. Dankzij dit onderdeel kunnen extensions direct en geheel onzichtbaar worden aangebracht, zonder dat speciale hulpmiddelen nodig zijn. Deze Extensions zijn geheel door Euro So.Cap. vervaardigd. Topkwaliteit is dus gegarandeerd, want er is uitsluitend gebruik gemaakt van 100% natuurhaar van Remy-kwaliteit uit India. De Sticker Extension bestaat uit een flinterdun, dubbelzijdige plakband van 4 cm breed en 1 cm hoog. Zijn vorm is zo ontworpen dat de extension heel eenvoudig en snel kan worden aangebracht; om een lok aan te brengen hoeft deze alleen met de vingers te worden vastgedrukt. Een innovatieve eigenschap van de Sticker Line is dat de lokken vaker kunnen worden gebruikt. Daartoe hoeft alleen het dubbelzijdige plakband te worden verwisseld. Om de Sticker Line hair extensions te verwijderen, moet Liquid Remover van Euro So.Cap. worden gebruikt.

De Sticker Line van Euro Socap is verkrijgbaar:

  • In de volgende kleuren van de Euro So.Cap.-kleurenring: 1B, 2, 4, 6, 8, 10, 12, 14, 17, 20, 24, 27, 32, 140, DB2, DB3, DB4, 1001, 59, 62, 64, 66, 67, 68.
  • Zijn alleen verkrijgbaar in 50-55 CM.
  • Ombre Line en de kleuren Blue, Red Violet, Violet, New Purple, Red en Fuchsia zijn alleen verkrijgbaar in 50 -55 CM.
  • Inhoud 6 stuks.

Voor de verzorging van de Extensions adviseren wij het Silk System ( Beaty Set ) verzorgingspakket. Met deze verzorgingsproducten houd je de Extensions in optimale conditie en kun je langer genieten van je haar verlenging.

  • Verwachte levertijd 1-3 werkdagen.

Extra informatie

Lengte

50 – 55 CM

Andere suggesties…

Wil je op de hoogte blijven? Word lid van onze mailinglijst:
Loading...

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang

10% KORTING!

Op alle producten in de webshop
(m.u.v. de sale-producten).

Wees de eerste die op de hoogte is van de aanbiedingen en nieuwtjes.