Bekend van Ook te vinden op
8.7/10
10% KORTING!

Tape – Sticker Hair Extensionsbighair tape extensions

Wil je graag op een simpele manier meer volume creëren in je haar? Of wil je graag meer lengte in je haar? Er kunnen talloze redenen zijn. Misschien heb je last van haaruitval of heb je van nature erg dun haar. Of heb je altijd al eens het kapsel van een celebrity willen hebben? Wat de reden ook is, met Tape extensions is het makkelijk te realiseren. Deze hairextensions zijn verdeeld in stukjes van 3,5 centimeter. Aan de bovenkant is een plakstrip bevestigd zodat je ze stevig aan kunt brengen. Het is wat duurder, maar dit systeem maakt het wel makkelijker om de extensies te plaatsen.

Zie ook onderaan de pagina:

  • Hoe bevestig je Tape Extensions?
  • Welke kies jij?

Hoe bevestig je de tape hair extensions?

Wil je meer volume creëren? Zorg dan dat je minimaal zes stuks in huis hebt, voordat je aan het bevestigen begint. Plak de hairextensions 1 centimeter vanaf de hoofdhuid, plaats de tweede Tape extension aan de achterkant van de eerste extension aan. Druk vervolgens de hairextensions enkele seconden aan met een warme stijltang. De Tape extensions blijven ongeveer vier weken mooi en stevig zitten. Daarna zijn ze eenvoudig weer te verwijderen, met een speciale vloeistof. Maar het zorgt er ook voor dat de hairextension makkelijk is her te gebruiken. Er is enkel een nieuwe stukje plak tape voor nodig, en je kunt de haarverlenging gewoon weer opnieuw in doen. Ideaal toch?

Welke tape extensions kies jij?

Hairextensions Voordeel biedt Tape Sticker extensions aan van drie verschillende merken. Het merk Balmain is een bekend merk voor ons en biedt naast andere producten ook de Balmain Tape extensions aan. Het systeem werkt zoals hierboven beschreven en de extensions zijn dus makkelijk te bevestigen. Ben je werkzaam als kapper? Dan zijn deze applicaties snel te bevestigen en te wijzigen. Ook zijn ze verkrijgbaar in verschillende lengtes. Wil je bijvoorbeeld toch wat meer haarverlenging dan je van tevoren dacht? Er zijn makkelijk hairextensions later toe te voegen. Doordat er 100% echt haar wordt gebruikt, kunnen de extensions precies zó gestyled worden zoals je wil. Föhnen, krullen, stijlen of toch een ander kleurtje? Alles is mogelijk! Zorg echter wel dat je het haar goed verzorgt door het dagelijks te borstelen. Andere toppers zijn ons eigen merk Bighair Tape en de Euro Socap Sticker Line. Bij beiden geniet je gegarandeerd van uitstekende kwaliteit, doordat ze gemaakt zijn van Remy haar. Met de keuze uit 14 kleuren zitten er altijd hair extensions bij die bij jou passen! Denk je van niet? Dan heb je het mis! Houd het natuurlijk of laat ze verven, precies in de kleur en look die je wil. Dat is het leuke van deze haarverlenging.

De verzorging van je tape extensions

Verzorg je hairextensions op de juiste manier, zodat je er lang van kan genieten! Gebruik een goede shampoo en conditioner, zodat ze lang mooi blijven. Zorg dat je haar droog is voordat je gaat slapen, om klitten te voorkomen. En, borstel het met een speciale extensions borstel. Heb je vragen? Schroom niet om contact met ons op te nemen! We hebben nog veel meer andere hair extensions in ons assortiment, zoals clip-in, keratine wax extensions die worden geplaatst met een microring en weft extensions.

Wil je op de hoogte blijven? Word lid van onze mailinglijst:
Loading...

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang

10% KORTING!

Op alle producten in de webshop
(m.u.v. de sale-producten).

Wees de eerste die op de hoogte is van de aanbiedingen en nieuwtjes.