Bekend van Ook te vinden op
10% KORTING!

Balmain Catwalk Ponytail Soft Curl 50cm Memory®Hair

Balmain Hair Ponytail MH Soft Curl New York
Balmain Hair Ponytail MH Collectiebalmain hairdress_colorsBalmain Hair Ponytail Soft Curl 50cmBalmain Ponytail modelphotoBalmain Ponytail stepbystepBalmain Catwalk Ponytail inside detailBalmain Ponytail Soft Curl STOCKHOLMBalmain Ponytail Soft Curl AMSTERDAMBalmain Ponytail Soft Curl NEW YORKBalmain Ponytail Soft Curl L.A.Balmain Ponytail Soft Curl LONDONBalmain Ponytail Soft Curl SYDNEYBalmain Ponytail Soft Curl MILANBalmain Ponytail Soft Curl RIOBalmain Ponytail Soft Curl DUBAI

Een catwalk look binnen enkele seconden. De Catwalk Ponytail Curl is gemakkelijk aan te brengen in minder dan 2 minuten met de eenvoudige Ponytail applicatie.

 

Wissen

Vanaf 49,00

incl. btw

Op voorraad!
Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, vandaag verstuurd!

Vanaf 49,00

incl. btw

Balmain Catwalk Ponytail Soft Curl 50cm Memory®Hair Balmain Hair Ponytail Soft Curl 50cm

Een catwalk look binnen enkele seconden. De Catwalk Ponytail Curl is gemakkelijk aan te brengen in minder dan 2 minuten met de eenvoudige Ponytail applicatie.

LET OP; speciale actie van €69,- voor €49,- op = op (dit zijn de laatste Soft Curl Ponytails in Nederland)

• 100% Memory®Hair
• Onzichtbare integratie
• Beschikbaar in 9 multi-tonal kleuren
• Lengte 50 cm

Creëer de kenmerkende Balmain catwalk look binnen enkele seconden. De Catwalk Ponytail Soft Curl is gemakkelijk aan te brengen in minder dan 2 minuten met de eenvoudige Ponytail applicatie. De Catwalk Ponytail is gemaakt van 100% Memory®Hair, voelt zacht aan en blendt prachtig in het natuurlijke haar.

Gemaakt van Memory®Hair, de Ponytail 20% minder dan het eigen haar. Dit betekent dat de Ponytail comfortabel draagt. De Catwalk Ponytail Soft Curl is verkrijgbaar in 9 prachtige gemengde kleuren, perfect passend bij het eigen haar.

Gebruik: 

breng de kam van de gekrulde Ponytail net boven de eigen natuurlijke paardenstaart, draai de finishing lock rond de Ponytail en zet deze vast met een schuifspeld.

Backstage geheim: 

De conditioning spray is perfect om het Memory®Hair te verzorgen. Het kan dagelijks gebruikt worden en beschermt het Memory®Hair. Het resultaat is een prachtige, natuurlijke glans.

Verwachte levertijd; DIRECT UITVOORRAAD LEVERBAAR

Extra informatie

Kleur

Stockholm, Amsterdam, New York, L.A., London, Sydney, Milan, RIO, Dubai

Wil je op de hoogte blijven? Word lid van onze mailinglijst:
Loading...

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang

10% KORTING!

Op alle producten in de webshop
(m.u.v. de sale-producten).

Wees de eerste die op de hoogte is van de aanbiedingen en nieuwtjes.