Bekend van Ook te vinden op
10% KORTING!

Bighair Tape Extension – Blond 22#

bighair 22 goudblond
bighair 22 goudblondBighair Tape Extensions 613Bighair Tape Extensions detail blondBighair Tape Extensions zwartBighair Tape Extensions detail zwartBighair Tape Extensions 4Bighair Tape Extensions 2Welke lengte heb ik nodig? 400x400Bighair in verpakking

Ga voor een prachtige verlenging met Bighair!

Wissen

Vanaf 35,00

incl. btw

Niet op voorraad

Vanaf 35,00

incl. btw

Bighair Tape Extensions

zijn gemaakt van 100% Human Hair en is Double Drawn. Alleen bij deze kwaliteit lopen de haarschubben in dezelfde richting. Wat betekend dat de haren van de aanzet tot aan de punt vol zijn. Hierdoor zal het haar minder knopen, het zacht en glad aanvoelen. Tevens is het haar hierdoor ook makkelijker te borstelen. Bighair biedt Tape Extensions van een goede kwaliteit tegen een betaalbare prijs.
De Tape Extensions bestaat uit een flinterdun, dubbelzijdige plakband van 4 cm breed en 1 cm hoog. Zijn vorm is zo ontworpen dat de extensions heel eenvoudig en snel kan worden aangebracht; om een lok aan te brengen hoeft deze alleen met de vingers te worden vastgedrukt. Een innovatieve eigenschap van de Tape Extensions is dat de lokken vaker kunnen worden gebruikt. Daartoe hoeft alleen het dubbelzijdige plakband te worden verwisseld. Om de Tape hair Extensions te verwijderen, moet Tape Extensions Remover worden gebruikt.

De Tape Extensions van Bighair zijn:

  • In 11 kleuren verkrijgbaar.
  • Natural Wave.
  • 45cm lang.
  • 4cm breed.
  • Verpakt per 6, 10 en 16 stuks.
  • Geeft je haar lengte en extra volume.

Voor de verzorging van de Tape Extensions adviseren wij een verzorgingspakket. Met deze verzorgingsproducten houd je de Extensions in optimale conditie en kun je langer genieten van je haar verlenging.

  • Direct uit voorraad leverbaar.

Extra informatie

Lengte - Gram

, ,

Andere suggesties…

Wil je op de hoogte blijven? Word lid van onze mailinglijst:
Loading...

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang

10% KORTING!

Op alle producten in de webshop
(m.u.v. de sale-producten).

Wees de eerste die op de hoogte is van de aanbiedingen en nieuwtjes.