Bekend van Ook te vinden op
8.7/10
10% KORTING!

  Ponytails en knots extensions

  Een mooie volle, golvende paardenstaart; niet iedereen kan er een maken. Wil je toch van je normale paardenstaart iets speciaals maken? Dan kan dat met de paardenstaart extensions van Balmain, die je makkelijk hier kan bestellen! Deze extensions werken in principe als een nep staart. Je maakt je eigen staart en zet deze extensions er overheen! Niemand zal het doorhebben, ze zullen enkel zien dat jij een prachtige paardenstaart hebt!

  Een clip-in paardenstaart kopen

  Wil jij graag zo’n handige clip-in paardenstaart kopen? Dan wil je natuurlijk wel dat deze van goede kwaliteit is. Dan ben je aan het juiste adres bij Hairextensions Voordeel. Wanneer je al eerder extensions van ons besteld hebt, dat deze ze van uitstekende kwaliteit zijn. Je kunt ze bestellen in veel verschillende kleuren, zodat er altijd wel paardenstaart extensions bij zitten die bij jouw haarkleur passen.

  Paardenstaart extensions van Balmain Hair

  Balmain Hair is een gerenommeerd merk op het gebied van extensions. Het is een merk waar we graag mee werken, omdat het altijd extensions van uitstekende kwaliteit heeft. Het assortiment van Balmain Elegance bevat vele modieuze producten. Van haarstukken voor meer volume, tot aan complete clip-in paardenstaarten. De paardenstaart extensions zijn graag geziene knotten op modeshows in bijvoorbeeld Toulouse, Monaco en Lyon! Het haar is kunstmatig haar dat ontwikkeld is door Balmain. Dit heeft verschillende voordelen; zo zijn deze paardenstaart extensions 20% lichter dan gemiddeld, waardoor het heel prettig draagt. Zo oogt je ‘neppe’ paardenstaart erg natuurlijk; ze zijn niet van echt te onderscheiden. Er treedt daarnaast geen kleurvervaging op én je kunt het goed behandelen omdat het warmtes kan weerstaan tot 160 graden Celsius. Bestel dus direct je clip-in staart online! De verwachte levertijd is 1 tot 3 werkdagen.

  Wil je op de hoogte blijven? Word lid van onze mailinglijst:
  Loading...

  Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang

  10% KORTING!

  Op alle producten in de webshop
  (m.u.v. de sale-producten).

  Wees de eerste die op de hoogte is van de aanbiedingen en nieuwtjes.