Bekend van Ook te vinden op
10% KORTING!
De mooiste Oud en Nieuw kapsels

Het is alweer december en dat betekent dat Oud en Nieuw er weer aan zit te komen! Gezellig feesten met vrienden en familie of misschien alleen met je lief. Hoe dan ook, met wie je het ook viert of waar je ook bent, bij een feestje hoort een mooie party outfit. Nog belangrijker is je kapsel voor Oud en Nieuw. We hebben de leukste Oud en Nieuw kapsels voor je geselecteerd!

Bring back the sixties!

Een kapsel dat helemaal hot was in de sixties, en nog steeds, is de beehive. De beehive is getoupeerd haar achterop je hoofd waardoor het lijkt of je haar veel meer volume heeft. Het staat als het ware wat hoger op je hoofd. Je kan een beehive op verschillende manieren dragen. Als je helemaal hip wil zijn dan is een beehive het leukste met een lage paardenstaart. Is je haar niet zo heel erg lang? Draag hem dan met een knot (dit mag ook zeker een nepknot zijn) of met een opgestoken kapsel. Ga je voor over the top volume? Toupeer dan ook de rest van je haar en steek het half op.

Bee_hive_kapsel
Brigitte Bardot met haar iconische beehive

We leggen je uit hoe je deze beehive kan creëren door middel van het touperen van je haar. Voor dit kapsel heb je nodig: haarlak of droogshampoo, een puntkam en een zachte borstel. Pak een pluk haar recht bovenop je hoofd. Spuit vanaf de achterkant haarlak of droogshampoo tegen de haarzet aan. Vervolgens ga je de pluk aan de achterkant touperen. Dit doe je door de haren in de pluk terug te kammen. Ga door totdat de pluk lichtelijk omhoog blijft staan wanneer je hem los laat. Leg de pluk terug op je hoofd, als het goed is valt je haar over het getoupeerde deel. Doe dit vervolgens met meerdere plukken aan de achterkant. Als je klaar bent, borstel je zachtjes over de bovenkant van je haar. Spuit als finishing touch nog wat haarlak over je haar. Hierna kun je alle kanten op met je beehive.

Volle grove krullen

Dit Oud en Nieuw kapsel is vooral erg leuk als je lang haar hebt. Maar niet getreurd, als je van jezelf kort haar hebt, kun je altijd kiezen voor mooie Human Hairextensions. Je ziet het verschil tussen de extensions en je echte haar absoluut niet, waardoor hairextensions een goede oplossing zijn. Je kan kiezen tussen permanente en tijdelijke extensions, waardoor er voor ieder wat wils te vinden is. Terug naar het kapsel. Volle grove krullen in lang haar staan erg glamorous en zijn dus perfect voor een feestje. Maak deze krullen met een grote krultang voor de meest losse en grote krullen. Wil je je kapsel extra feestelijk maken? Spuit er dan subtiel wat glitters in. Met Oud en Nieuw is niks too much!

 

model_foto
Lang haar met volle grove krullen

Steek je haar op met een mooi haaraccessoire

Opgestoken is een all-time favorite. Het gaat nooit uit de mode en staat iedereen. Ook kun je er alle kanten mee op. Voor Oud en Nieuw is het sowieso erg leuk om in je opgestoken haar een mooi en eventueel shining haaraccessoire te doen. Dit maakt het geheel nog feestelijker. Je kunt je haar natuurlijk op verschillende manieren opsteken, maar een hele leuke optie voor Oud en Nieuw is een opgestoken knot met vlechten. Vlechten zijn namelijk helemaal hot. In 3 stappen heb je dit kapsel gemaakt.

  • Verdeel je haar in drie stukken en maak van de achterste pluk een lage staart. Maak hier een knotje van.
  • Maak van de andere twee plukken twee vlechten die je aan het begin invlecht. Vlecht hem verder helemaal door en trek de vlechten een beetje uit elkaar voor een wat nonchalanter effect.
  • Zet de vlechter over elkaar vast bovenop de knot. Toupeer de uiteindes van de vlechten een beetje en steek deze plukken bij de knot die je al had gemaakt.
Knot_vlechten_kapsel
Opgestoken knot met vlechten
Wil je op de hoogte blijven? Word lid van onze mailinglijst:
Loading...

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang

10% KORTING!

Op alle producten in de webshop
(m.u.v. de sale-producten).

Wees de eerste die op de hoogte is van de aanbiedingen en nieuwtjes.