Bekend van Ook te vinden op
10% KORTING!

Keratine hair extensions bestellen

Wil je graag lang haar en langdurig van je extensions genieten? Kies dan voor keratine extensions! Deze blijven gemiddeld vier maanden zitten, ideaal dus! Voor het bevestigen van de extensions wordt gebruikt gemaakt van een keratine wax bonding, deze wegen ongeveer 0,80 gram (Bighair) De plukjes haar worden plukje voor plukje aangebracht met een warme tang. Perfect dus om meer volume in het haar aan te brengen of een kapsel 

te verlengen. Je kunt een natuurlijke, mooie verdeling maken waardoor er talloze mogelijkheden zijn. Voor een gemiddelde volumebehandeling heb je ongeveer 75 strengen haar nodig, voor een verlenging al snel 150 stuks. Na vier maanden moeten de micro keratine extensions écht vervangen worden, om schade te voorkomen. Daarnaast is het belangrijk om de hairextensions elke dag uit te borstelen, vanaf de haaraanzet tot aan de punten. Zo voorkom je klitten en blijven de extensions op z’n mooist.

Zie ook onderaan de pagina;

  • Keratine – Wax Hair Extensions zijn niet schadelijk!

Zoek je specifiek een merk? Filter dan hieronder:


Producten

Keratine hair extensions zijn niet schadelijk!

Zeker, omtrent de keratine wax extensions heerst vaak de discussie of deze schadelijk zijn voor je haar of niet. Maar daarin kunnen we meteen heel duidelijk zijn. Ze zijn namelijk niet schadelijk voor je haar! Mits je het goed aanpakt natuurlijk. Bij Hairextensions Voordeel hebben we alle kennis en ervaring in huis om je hierbij goed te helpen. Kies voor de juiste hoeveelheid en laat ze op professionele wijze plaatsen. Verzorg het haar op de juiste manier en laat het weer op tijd verwijderen door een professional. We krijgen vaak positieve reacties terug en dat maakt ons natuurlijk ook hartstikke blij. Twijfel je welke kleur je moet kiezen? Voor een natuurlijk en mooi effect, ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben veel kennis en ervaring, waardoor we je goed kunnen adviseren over de juiste human hair extensions van de beste kwaliteit. Lees ook zeker onze blog over de verzorging van extensions.

Keratine extensions van verschillende merken

Balmain, Bighair en Euro So.Cap zijn de drie merken waarvan Hairextensions Voordeel haar Keratine-wax extensions aanbiedt. Onze hairextensions zijn altijd van Remy-kwaliteit. Stuk voor stuk kwaliteitsmerken waarbij een prachtige haarverlenging is gegarandeerd. Kies altijd voor een hairextension die qua structuur dichtbij de eigen structuur van je haren zit. Hierdoor krijg je een natuurlijk effect. Wil je graag krullen maar heb je van nature steil haar? Ga dan dus niet voor krul extensions, maar kies voor steil haar extensions. Het is beter om ze dan zelf te krullen met een krultang! Je kunt keratine extensions (laten) bevestigen door middel van keratine glue (keratine lijm). Heb je vragen over het onderhoud, de verzorging, het stijlen of kleuren? We hebben veel ervaring met hairextensions en geven je graag advies! Je kunt bij ons ook clip-in extensions, flip-in extensions, weft extensions en tape extensions bestellen.

Wil je op de hoogte blijven? Word lid van onze mailinglijst:
Loading...

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang

10% KORTING!

Op alle producten in de webshop
(m.u.v. de sale-producten).

Wees de eerste die op de hoogte is van de aanbiedingen en nieuwtjes.