Bekend van Ook te vinden op
9.0/10
10% KORTING!
Hoe gebruik je Wire extensions?

Wil je graag langer haar of snel meer volume creëren? Dan zijn hair extensions de oplossing! Maar welke extensions moet je kiezen? Er zijn namelijk vele soorten, maten en kleuren extensions van verschillende kwaliteit beschikbaar. Wil je extensions die je gemakkelijk in en uit kunt doen? Dan zijn wire extensions misschien wel de makkelijkste oplossing! Deze extensions zijn namelijk erg gemakkelijk in gebruik. In een handomdraai creëer jij hiermee mooie lange lokken! Weten hoe je de wire hair extensions precies moet gebruiken? Wij leggen het je hier graag uit! 

De voordelen van wire hair extensions 

Het gebruik van wire extensions heeft vele voordelen. Deze extensions zijn namelijk te verkrijgen in veel verschillende kleuren. Dus heb jij donkerbruin haar, zwart haar of blond haar? Er is altijd een kleur te vinden die bij je haar past! Daarbij zijn de wire extensions van goede kwaliteit, zodat je ze zonder problemen kunt stylen, wassen en knippen. Van de wire extensions zijn twee verschillende soorten banen beschikbaar. Een van 18 cm breed en een van 30 cm breed. Doordat er gebruik gemaakt wordt van brede banen, heb je in één keer veel meer volume in je haar! 

Hoe moet je de wire extensions in doen?

Voor een natuurlijke look is het belangrijk om hairextensions op de juiste manier in te doen. Wire extensions zijn gemakkelijk zelf aan te brengen, maar hoe moet je dit dan precies doen? Allereerst begin je met het maken van een scheiding je in haar van oor tot oor. Vervolgens toupeer je je haar bij de grens van de scheiding en verstevig je dit met haarlak. Je kunt nu de wire extensions met de clips in de scheiding hangen. De draad plaats je vervolgens over je hoofd en trek je op maat aan. Dan knijp je de draad aan de rand dicht en knip je het restant af. Laat je eigen haar over de wire extensions vallen en voila, je hebt een mooie volle bos haar!

Bekijk onderstaande video om te zien hoe dit precies werkt:

 
Doordat er gebruik gemaakt wordt van clips en een draad zijn deze extensions niet schadelijk voor je eigen haar en kun je ze dus keer op keer blijven gebruiken! 

Verzorging van je hair extensions

Om ervoor te zorgen dat je wire extensions lang meegaan, moet je ze wel op de juiste manier verzorgen. Wij adviseren om hiervoor gebruik te maken van een verzorgingspakket met producten speciaal voor hairextensions. Hierbij moet je denken aan shampoo die je extensions extra hydrateert, waardoor ze er langer verzorgd uit blijven zien en hun glans blijven behouden. Ook is het aan te raden om gebruik te maken van een speciale hairextension borstel, die voorkomt dat je extensions gaan klitten of beschadigen. 

Wil je op de hoogte blijven? Word lid van onze mailinglijst:
Loading...

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang

10% KORTING!

Op alle producten in de webshop
(m.u.v. de sale-producten).

Wees de eerste die op de hoogte is van de aanbiedingen en nieuwtjes.