Bekend van Ook te vinden op
10% KORTING!
Dit zijn de leukste snelle feestkapsels voor Kerst en Oudjaar!

Het is bijna december dus je mag weer na gaan denken over jouw Kerstlook! Ga je voor chique of casual met een glittertje? Als je je outfit samengesteld hebt, is het tijd om eens na te denken over je kapsel. Hoe draag jij je haar met Kerst? En heb je al kapselplannen voor Oud & Nieuw? Wij zijn er voor wat inspiratie!

Vlechten en krullen

Tijdens de feestdagen mag je helemaal uitpakken. Je familie en vrienden mogen zeker zien dat jij er echt werk van gemaakt hebt! En tijdens de feestdagen worden er vaak extra veel foto’s gemaakt, dus zo zie jij er altijd goed uit op de foto. Stijl haar is voor casual times, maar met de feestdagen mag de krul erin! Kies bijvoorbeeld voor mooie lange krullen waarbij je haar voor de helft is ingevlochten of opgestoken. Dat is natuurlijk extra mooi wanneer je lang haar hebt. Gelukkig is dit kapsel ook uitstekend te maken met clip-in of wire hair extensions die je in en uit kan doen wanneer je wil!

Deze Kerst mag je los met glitters in je haar!

Niets is over de top tijdens de feestdagen. Zeker niet in 2019, want dit jaar mocht je eerder al los met glitter op de zomerfestivals. En dat mag zeker ook met kerst! Houd het subtiel met wat kleine glitters in het opgestoken deel van je haar of versier je hele haar met glitters! Dat is natuurlijk afhankelijk van de gelegenheid. Wanneer je Kerst met je ouders of schoonouders viert, kun je beter kiezen voor wat minder glitters. Je kan pas echt uitpakken wanneer je naar een leuk Kerstfeestje gaat! Of natuurlijk wanneer je Oud & Nieuw gaat vieren in de stad.

Half opgestoken haar: de ideale combinatie tussen feestelijk en casual

Het meest ideale kapsel is het half opgestoken kapsel. Je haar helemaal opsteken is zeker geschikt voor een formeel gala, maar wanneer je naar een kerstdiner gaat en daarna nog een feestje hebt, kun je beter kiezen voor een half opgestoken kapsel. Het ziet er netjes uit en je kunt er eindeloos mee variëren, terwijl je toch je lange lokken kunt showen! Hier kun je alle kanten mee op. Vlecht een deel in en krul de onderkant, maak het af met mooie feestelijke accessoires en wellicht wat glitters. Zo steel jij de show!

Wil je op de hoogte blijven? Word lid van onze mailinglijst:
Loading...

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang

10% KORTING!

Op alle producten in de webshop
(m.u.v. de sale-producten).

Wees de eerste die op de hoogte is van de aanbiedingen en nieuwtjes.