Bekend van Ook te vinden op
10% KORTING!
De leukste kerstkapsels

Eindelijk, kerst komt er weer aan! Dat betekent veel lekker eten, bubbels, warme chocolademelk, cadeautjes, kerstbomen, mooie jurkjes en natuurlijk prachtige kapsels. Daarom hebben we voor onze lezeressen verschillende haar ideeën voor de kerst onder elkaar gezet met hierbij een uitleg.

Messy bun

We beginnen met een klassieker: de messy bun. Deze rommelige knot kan eigenlijk altijd en overal. Tegenwoordig hoeft het niet meer allemaal zo strak te zijn, een beetje rommelig is juist leuk en komt nonchalant over. Het leuke aan de messy bun is dat je er alle kanten mee op kunt. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om de voorste plukjes los te laten hangen of om een paar kleine vlechtjes door je haar heen te vlechten voordat je de knot maakt. Ook kun je je haar een beetje krullen. Wil je echt uitpakken met de Kerst? Doe dan wat glitters of een leuk kerstaccessoire in je haar. Overall is dit feestkapsel redelijk eenvoudig. Het is weer eens wat anders dan het opsteken van je haar met de feestdagen.

Kerstkapsel_2018
Een messy bun met vlechtjes en losse plukken aan de voorkant

Hoe maak je dit kerstkapsel?

Maar hoe maak je een messy bun? Dit kun je op verschillende manieren doen. Voor de meest simpele manier volg je de volgende stappen op: toupeer je haar licht en maak met je vingers een losse, hoge paardenstaart. Doe hier een elastiekje omheen. Rol de staart vervolgens om het elastiekje heen totdat je het uiteinde van de staart onder de rest van de rol met haar kunt stoppen. Voor een iets stevigere messy bun moet je het volgende doen: verdeel je haar in twee helften (boven en onder) en maak een donutknot van de bovenste helft. Kijk een paar tutorials over het maken van een donutknot als je niet weet hoe dit moet.
Zet deze knot vervolgens zo hoog mogelijk vast op je hoofd. Maak van de onderste helft van je haar twee helften, links en rechts. Draai de linkerhelft naar rechts om de knot heen en zet de pluk aan het eind vast met speldjes. Draai vervolgens de rechterkant op dezelfde manier naar links. Dit geeft een erg leuk effect. Let op: voor dit laatste kerstkapsel heb je redelijk lang haar nodig.

Wavy bob

Zoek je een kerstkapsel voor halflang tot kort haar? Of heb je een bob en is je haar net te kort om in een knot te dragen? Dan is een wavy bob helemaal hot deze feestdagen. Sowieso is de bob weer helemaal terug, maar een wavy bob staat al helemaal gaaf. Het is een erg jong en verfrissend kapsel. Alles wat je hiervoor nodig hebt, is een dikke krultang en haarspray. Krul de onderkant van je bob of lob (lange bob) met een dikke krultang en spuit vervolgens genoeg haarspray in je krullen. Zo simpel is het! Maak je kapsel eventueel af met leuke haaraccessoires voor de kerst. Heb je een te kort kapsel om hier verder iets mee te doen? Doe dan wat glitters in je haar of verf je haar in een ander kleurtje voor een echt wauw-effect!

Volle krullen

Volle grote krullen zijn eigenlijk altijd goed met de feestdagen. Je kunt ze op alle mogelijke manieren dragen. Los, in een losse staart die je over een schouder laat vallen, half opgestoken, met een mooi haarbandje of ander mooi haaraccessoire of in een mooie (rommelige) zijvlecht. Je kunt verschillende soorten krullen maken maar grove volle krullen die je met een dikke krultang maakt, zijn erg gaaf voor de feestdagen. Ben je van jezelf niet gezegend met dik haar met veel volume? Dan zijn hairextensions een goede optie voor jou. Deze zijn tegenwoordig van enorm goede kwaliteit en erg betaalbaar. Wil je niet vastzitten aan hairextensions? Dan kun je kiezen voor Clip-In Hair Extensions of Wire Extensions. Dit zijn tijdelijke hairextensions die je in je haar kunt doen en uit je haar kunt halen wanneer dit jou uitkomt. Zo ook met de feestdagen!

Wil je op de hoogte blijven? Word lid van onze mailinglijst:
Loading...

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang

10% KORTING!

Op alle producten in de webshop
(m.u.v. de sale-producten).

Wees de eerste die op de hoogte is van de aanbiedingen en nieuwtjes.