Bekend van Ook te vinden op
9.2/10
10% KORTING!
De kerstkapsels van 2018

Het is nog maar november, maar het is zeker al tijd om na te denken over je look aan het kerstdiner! Of heb je misschien een gaaf kerstfeestje waar je naartoe gaat? Dan moet je er natuurlijk wel goed uitzien! Heb je dat ene jurkje al besteld? En hoe doe je je haar eigenlijk? Wij geven je graag wat inspiratie voor jouw kerstkapsel van dit jaar!

The slicked back ponytail

Een trend die je vast niet ontgaan is, en perfect is voor Kerst, is de slicked back ponytail. Vorig jaar was de wetlook al helemaal hip en de slicked back ponytail is het vervolg daarop en gaat net een stapje verder. Het kapsel is classy en stijlvol en natuurlijk ook een beetje gewaagd, wat met Kerst natuurlijk altijd mag. Dit kapsel combineer je natuurlijk niet met een foute kersttrui, wel met een chique cocktailjurk. Je kunt kiezen of je een lage staart of een hoge staart maakt, waarbij een lage staart natuurlijk wat meer geschikt is voor een kerstdiner en een hoge staart wat meer past bij een echt feestje. Je maakt de slicked back ponytail als volgt: 

  • Kam al je haar naar achteren en pak het onderin je nek vast (als je een hoge staart wil maken, natuurlijk wat hoger op je hoofd)
  • Om een echte wetlook te creëren, stijl je je haar en ga je daarna met mousse aan de slag.
  • Vervolgens bind je je haar vast met een elastiek en bind je daar weer een pluk haar omheen, zodat je de elastiek niet ziet.
  • Is je haar hier niet lang of dik genoeg voor? Dan gebruik je gewoon een van onze handige ponytail extensions!

We vinden dit kapsel ook erg praktisch, vooral tijdens het kerstdiner. Zo kan er ook geen haar in je eten vallen!

Half up – half down

Houd je niet zo van strak haar of van de wetlook? Dan is er natuurlijk altijd een alternatief. Ga voor de half up – half down look, waarbij talloze combinaties mogelijk 

zijn. Maak een knotje of een creatief kapsel waarbij je een driehoekje maakt met de schuifspeldjes. Of heb je een kerstige speld? Dan is dat natuurlijk helemaal ideaal! Extra leuk als je de rest van je haar voorziet van wat waves, wat het geheel extra feestelijk maakt. Hier kun je alle kanten mee op, en het is ook nog eens lekker warm wanneer je nog naar buiten moet!Modellen_met_half_up_half_down_haar

Klassiek opgestoken

Natuurlijk kun je ook gaan voor een klassieke look, waarbij je je haar opsteekt! Ook hier zijn verschillende mogelijkheden. Je kunt hier kiezen om alles strak op te steken of het lekker losjes te houden. Of doe er wat vlechten in! De mogelijkheden zijn eindeloos en het moet natuurlijk wel bij je passen. Met een mooi kapsel maak jij Kerst 2018 onvergetelijk.

Model_met_klassiek_opgestoken_haar

Wil je op de hoogte blijven? Word lid van onze mailinglijst:
Loading...

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang

10% KORTING!

Op alle producten in de webshop
(m.u.v. de sale-producten).

Wees de eerste die op de hoogte is van de aanbiedingen en nieuwtjes.