Bekend van Ook te vinden op
8.7/10
10% KORTING!
De juiste verzorging voor je professionele hairextensions

Bij veel haarsalons kun je tegenwoordig professionele hairextensions laten zetten. Het voordeel van deze extensions is dat ze vaak tot in de punten net wat extra vol zijn en extra zacht aanvoelen, waardoor ze minder snel zullen klitten. Ook kun je deze hairextensions zonder problemen laten kleuren, krullen of stylen. Op deze manier kun je je ideale kapsel creëren! De Bighair Gold-Line is een goed voorbeeld van topkwaliteit hairextensions. Wanneer je kiest voor deze extensions moet je ze natuurlijk wel goed verzorgen. Met een goede verzorging van je hairextensions kunnen ze gemakkelijk 24 tot 36 maanden meegaan. Wij geven je graag een aantal tips voor het verzorgen van deze hairextensions.  

Je haar op de juiste manier wassen

Hairextensions worden niet op de natuurlijke manier vet, zoals bij je eigen haar wel het geval is. Je hoeft hairextensions eigenlijk dus minder vaak te wassen dan je natuurlijke haar. Wanneer je je haar wel gaat wassen moet je erop letten dat je in ieder geval de eerste 24 uur na het zetten van de hairextensions je je haar nog niet wast. Wanneer je wel je haar gaat wassen, was het dan van boven naar beneden en kam de shampoo en conditioner voorzichtig door je haar. Gebruikt voldoende conditioner, zodat deze het haar goed kan verzorgen en spoel het vervolgens goed uit. Dep dan eerst het haar droog, zodat het niet gaat klitten en föhn het verder droog. Nat haar is kwetsbaarder dan droog haar, het is dus verstandig om je haar pas te kammen nadat het droog is of tijdens het föhnen en we raden het zeker af om te gaan slapen met nat haar Op deze manier blijven jouw extensions het langst mooi! 

Wat kun je wel en niet doen met hairextensions

Wanneer je hairextensions draagt kun je eigenlijk gewoon alles doen wat je normaal ook zou doen. Zo kun je gewoon sporten, naar een zwembad of naar de zee en zelfs een bezoek aan de sauna is geen probleem. Het is alleen wel belangrijk dat je achteraf je hairextensions even extra goed verzorgd. Tijdens het zwemmen of een saunabezoek kun je je haar het beste in een strakke vlecht of knot dragen. Daarna moet je je haar goed wassen om te zorgen dat het zout uit de zee of chloor uit het zwembad je hairextensions niet beschadigen. 

Kies goede verzorgingsproducten

Het is erg belangrijk om niet zomaar een normale shampoo of conditioner te gebruiken voor je hairextensions. Er zijn verschillende verzorgingsproducten beschikbaar die speciaal zijn ontwikkeld voor de verzorging van hairextensions. Deze producten hebben een lagere pH-waarde, waardoor ze minder schadelijk zijn voor je haar. 

Na zes tot acht weken kun je je hairextensions opnieuw laten zetten. Met deze tips haal jij zeker het beste uit je Gold-line hairextensions!  

Wil je op de hoogte blijven? Word lid van onze mailinglijst:
Loading...

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang

10% KORTING!

Op alle producten in de webshop
(m.u.v. de sale-producten).

Wees de eerste die op de hoogte is van de aanbiedingen en nieuwtjes.