Bekend van Ook te vinden op
10% KORTING!
De hipste looks voor jouw new years party

Waar we met Kerst met zijn allen kiezen voor een mooie opgestoken coupe (ook erg handig tijdens het kerstdiner!), mag het met oudjaar natuurlijk wel wat feestelijker en vooral losser! Zeker wanneer je naar een bruisend feestje gaat om knallend het nieuwe jaar in te gaan, mag je haar er lekker wild uitzien. We laten je de hipste looks voor jouw new years party zien!

Waves à la The Great Gatsby

 

Dat het een feestavond om nooit te vergeten wordt, betekent natuurlijk niet dat je er niet een beetje classy uit mag zien. Deze “finger waves” kunnen bij zowel een korte coupe als bij lange lokken. Deze look past overigens perfect bij een lange, zwarte jurk zodat je classy look helemaal tot zijn recht komt. Perfect voor een new years party met gala thema natuurlijk. En zo maak je ze:

 1. Pak een krultang met een kleine maatModel_met_gatbsy_look
 2. Draai je haar plaat om de krultang heen, richting je gezicht. Laat het zo even zitten en haal de krultang eruit wanneer je haar warm genoeg is.
 3. Doe dit bij iedere krul en zorg ervoor dat iedere krul en pluk ongeveer even groot is.
 4. Wanneer je heel je haar gehad hebt, is het zaak om de krullen nog “duidelijker” te maken.
 5. Je begint bovenaan je haar. Zet spelden in je haar op de plek waar de eerste krul eindigt, en duw deze een beetje omhoog.
 6. Zet hier je krultang tegenaan en wacht even.
 7. Herhaal dit tot je helemaal onderaan bent en spray er dan flink wat haarlak overheen.
 8. Haal alle spelden eruit en voilá; echte jaren 20 waves!

Stoere, half opgestoken look

Ga je lekker de stad in met oud & nieuw en heb je geen fancy feestje, dan mag je kapsel natuurlijk wel wat wilder zijn. Natuurlijk is deze avond stappen wel wat anders dan alle andere avonden; ook hier zie je er altijd iets netter uit! Een leuk zwart cocktailjurkje bij een wild kapsel biedt de ideale combinatie tussen netjes en stoer. Deze coupe is perfect wanneer je lang en dik haar hebt. Wanneer je dat niet hebt, neem je natuurlijk gewoon handige clip in of wire extensions voor een avond! Zo maak je de look:

 1. Hiervoor mag je haar best wat nat zijn, maar zorg er in ieder geval voor dat het handdoekdroog is.
 2. Ga met je hoofd naar beneden hangen en doe wat mousse in je handen. Ga hiermee door je haar heen, lekker wild!
 3. Ga daarna weer recht staan en zwaai je haar omhoog wanneer je dat doet. Zo wordt het lekker luchtig.
 4. Nu breng je je haar in model, zoals jij het wil hebben. Spray er wat haarlak overheen, zodat alles goed blijft zitten zoals jij het hebben wil.
 5. Daarna kun je aan de gang met schuifspeldjes. Pak je voorste plukken en toupeer deze en zet de pluk achter op je hoofd. Of pak de twee plukken aan de zijkant en zet deze naar achteren. Het is maar net wat jij mooi vindt!
 6. Om het af te maken, kun je je haar achterin vastzetten met een mooie speld. Met glitters natuurlijk. En kies voor een stoere, knalrode lipstick om je look helemaal af te maken!

 

Model_met_stoere_half_opgestoken_look

Wil je op de hoogte blijven? Word lid van onze mailinglijst:
Loading...

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang

10% KORTING!

Op alle producten in de webshop
(m.u.v. de sale-producten).

Wees de eerste die op de hoogte is van de aanbiedingen en nieuwtjes.