Bekend van Ook te vinden op
10% KORTING!

Leuk dat je eens komt kijken wie we zijn en waar we voor staan! Wij zijn Wim en Kim en zijn al sinds 1997 gespecialiseerd in hairextensions en alles wat daarbij komt kijken. In onze webshop vind je allerlei soorten hairextensions van een goede kwaliteit, want dat hebben we hoog in het vaandel staan.

Kim heeft haar eigen kapsalon (Kim Kim Haaridee), waar ze met haar collega’s dagdagelijks onze eigen hairextensions zet. Hierdoor hebben we veel kennis en ervaring in huis, waardoor wij je altijd aan de juiste extensions kunnen helpen. We verkopen onze hairextensions niet alleen aan jou thuis, maar ook aan salons, kapperswinkels en groothandels. Zo zorgen we ervoor dat iedereen kan profiteren van de uitstekende prijs/kwaliteit verhouding van onze extensions!

Zichtbaar, vindbaar en benaderbaar

Naast dat je bij ons terecht kan voor goede hairextensions in alle soorten, maten en kleuren, vinden we het ook erg belangrijk dat je altijd al je vragen aan ons kan stellen. Het kiezen van de juiste extensions voor jouw haar kan namen nog erg lastig zijn. Op onze blog vind je er daarom veel informatie over, net als tussen onze veelgestelde vragen. Mocht je vraag daarin niet beantwoord worden, dan kun je altijd contact met ons opnemen door het contactformulier in te vullen of door te bellen naar 076 – 888 44 33.

Daarnaast hebben wij ook, als een van de weinige webshops in extensions, een eigen showroom. Deze bevindt zich in Etten-Leur en kun je op afspraak bezoeken om de extensions eens zelf te bekijken.

We wensen je veel plezier met je Hairextensions!

Wil je op de hoogte blijven? Word lid van onze mailinglijst:
Loading...

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang

10% KORTING!

Op alle producten in de webshop
(m.u.v. de sale-producten).

Wees de eerste die op de hoogte is van de aanbiedingen en nieuwtjes.