Bekend van Ook te vinden op
8.8/10
10% KORTING!

Betaalmogelijkheden

Bij Hairextensionsvoordeel.nl kun je van verschillende betaalmethodes gebruik maken en kun je zowel vooraf als achteraf betalen. Meer informatie over de verschillende betaalmethodes staan hieronder uitgelegd. Nog vragen over je betaling? Neem dan contact met ons op.

iDEAL

Door gebruik te maken van iDEAL kun je gemakkelijk, veilig en snel via je eigen online bankomgeving betalen. iDeal maakt gebruik van het vertrouwde scherm van jouw bank. Bij alle grote banken in Nederland kun je via iDeal betalen. iDeal is een directe betaalmethode. Op werkdagen voor 16:00 besteld, de volgende dag in huis!

Transactiekosten: geen extra kosten!

Afterpay – digitale factuur (€0,99)

Bij Hairextensionsvoordeel.nl kun je voor €0,99 gebruik maken van AfterPay. Door gebruik te maken van AfterPay krijg je eerst je producten in huis en daarna pas de rekening. Zo heb je de mogelijkheid om eerst de producten te passen en daarna pas te betalen. AfterPay hanteert een betalingstermijn van 14 dagen. Stuur je producten retour? Dan wordt dit verwerkt bij AfterPay en krijg je een aangepaste factuur.

AfterPay voert voor Hairextensionsvoordeel.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Met de AfterPay App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving Mijn AfterPay kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.
Klantenservice AfterPay: 020 7 230 270

Transactiekosten: € 0,99

Bankcontant (België)

Voor al onze Belgische klanten bieden bij Bankcontant aan. Alle belgische consumenten die beschikken over een Bankcontant bankkaart kunnen hun aankopen online betalen met Bankcontant. Bankcontant zorgt ervoor dat het te betalen bedrag wordt verplaatst van de rekening van de consument naar de rekening van de ontvanger, Hairextensionsvoordeel.nl. De betaling via Bankcontant is een directe betaalmethode. Bij betaling op werkdagen voor 16:00, versturen wij de producten nog dezelfde dag!

Transactiekosten: geen extra kosten!

Paypal (wereldwijd)

Indien je in bezit bent van een Paypal account dan kun je al jouw aankopen eenvoudig afrekenen zonder dat je persoonlijke informatie hoeft achter te laten. Paypal is een eenvoudige en veilige betaalmethode en word wereldwijd door ruim 150 miljoen mensen gebruikt. Op de Paypal website kun je gratis een account aanmaken en geld op jouw rekening storten via bank of creditcard. Paypal is een direct betaalmethode. Op werkdagen voor 16:00 betaald, de volgende dag in huis.

Transactiekosten: geen extra kosten! Let op: PayPal kan wel extra kosten in rekening brengen waar wij geen invloed op hebben.

Wil je op de hoogte blijven? Word lid van onze mailinglijst:
Loading...

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang

10% KORTING!

Op alle producten in de webshop
(m.u.v. de sale-producten).

Wees de eerste die op de hoogte is van de aanbiedingen en nieuwtjes.