Bekend van Ook te vinden op
8.7/10
10% KORTING!
Bescherm je extensions tegen de zon

Je weet natuurlijk wel dat het belangrijk is om je extensions goed te verzorgen, zodat ze er mooi uit blijven zien. Of je nu clip-ins of permanente extensions hebt zoals weave of microring extensions, goede verzorging is essentieel. Het is slim om je extensions in de zomer net wat andere verzorging te geven, zodat jij ook deze warme maanden met je lange lokken kunt shinen!

Zonnen met je extensions in

In de zomermaanden pakken we natuurlijk het liefst ieder zonnestraaltje mee. Hou jij er ook van om uren in de zon te liggen om lekker bruin te worden en te ontspannen? Let dan wel op als je dit doet met je extensions in. Allereerst is het natuurlijk belangrijk om jezelf in te smeren met zonnebrandcrème, zodat je huid goed beschermd is. Pas echter wel op als je blonde extensions hebt. Wanneer deze in aanraking komen met zonnebrandcrème, kunnen ze namelijk oranje kleuren en dat wil niet natuurlijk niet hebben. Let daarbij ook op zonnebrandcrème op je handen; ongemerkt ga je toch vaak met je handen door je haar heen.

Bescherming tegen UV straling

Het is belangrijk om je extensions tegen UV straling te beschermen wanneer je in de zon gaat liggen. Er zijn verschillende producten te koop met een extra UV beschermer, waarmee je je haar en je extensions kan behandelen. Doe dit niet alleen wanneer je echt in de zon gaat liggen, maar ook wanneer je gewoon veel buiten bent in de zomer. Ga je bijvoorbeeld een citytrip doen of een dagje shoppen op een zomerse dag? Ook dan komen je haar en je extensions veel in aanraking met de zon. Tijdens het zonnen kun je het best een petje of hoed dragen. Nadat je in de zon hebt gezeten of gelopen kun je een verzorgend masker aanbrengen om je haar en extensions te laten herstellen.

Extensions-in-de-zon

Bescherm je extensions ook tegen chloor en zout

Chloor? Zout? Dat doe je toch niet in je haar? Nee, maar als je gaat zwemmen in een zwembad komt je haar natuurlijk wel in aanraking met chloor, en als je in de zee gaat zwemmen met zout! Dit heeft een uitdrogende werking op je haar en al helemaal op je extensions. Het is het beste om je extensions niet nat te maken, dus wanneer je clip-in of wire extensions hebt, kun je deze het best uit je haar halen voordat je gaat zwemmen. Wanneer je permanente extensions hebt gaat dat natuurlijk niet. Bereid je extensions dan goed voor op je duik in het water. Borstel het haar goed uit, voeg beschermende olie toe en maak een strakke vlecht; alles om de extensions niet te laten klitten! Het is erg makkelijk om automatisch een knot in je haar te draaien wanneer je gaat zwemmen, maar doe dit absoluut niet; de kans op klitten is dan erg groot! Voorkom dat jouw extensions in aanraking komen met chloor en zout dat is het allerbeste.

Wil je op de hoogte blijven? Word lid van onze mailinglijst:
Loading...

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang

10% KORTING!

Op alle producten in de webshop
(m.u.v. de sale-producten).

Wees de eerste die op de hoogte is van de aanbiedingen en nieuwtjes.