Bekend van Ook te vinden op
9.0/10
10% KORTING!
Klantbeoordelingen Hairextensionsvoordeel.nl via Kiyoh
Klanten beoordelen ons met een
9.0
Sara uit Belgie
05-11-2019
5
"Not bad but not super "
Lenght fits, hair is smooth and silk, just the ends of hair are much thinner, so you get volume just till the middle length. Also got 19 pieces of tape instead 20, so the one tape is unusable. ( Realised just when extending my hair so reclamation isn’t possible).
Antwoord Hairextensionsvoordeel.nl
Dear Sara, thank you for your nice review. But of course you can advertise a defect. We will send an extra Tape Extensions to you for free, so that you can also place the last Extension. That the Tape Extensions at the bottom are thinner is due to the hair ratio and that makes the Extensions from Bighair the affordable alternative. If you have any further questions, please let us know at info@hairextensionsvoordeel.nl
Nikki uit Leeuwarden
28-10-2019
10
"Snelle service en uitstekend haar!"
Ik heb de Bighair wefts aangeschaft voor mijn weaves en ik moet zeggen dat het uitstekend haar is gezien de prijs. Ik bestelde normaal gesproken merken als Indian Gold maar ik ben erg in mijn nopjes nu ik deze extensions heb gevonden! Ik kan nog niets zeggen over hoe lang ze mooi blijven maar tot nu toe zeer zeker voor herhaling vatbaar. Ik ben ook erg benieuwd naar de gold line van Bighair, als deze al goed zijn! Wellicht voor een volgende bestelling 😄. Levering was super snel, had ze de volgende dag al in huis, wat wil je nog meer 👍🏼
wendy uit den haag
22-10-2019
1
"onvriendelijk "
Onlangs een bestelling mogen ontvangen met extensions. Wat een slechte kwaliteit. 1 keer gedragen en het ziet er niet meer uit. uiteraard contact opgenomen met de klantenservice maar daar kreeg ik alleen de mededeling dat ik maar producten moest gaan aanschaffen. Vervolgens nogmaals een mail gestuurd dat het toch niet de bedoeling kan zijn dat ik 100 euro betaal voor iets wat na 1 keer niet meer te dragen is. Ik heb vaker extensions van deze kwaliteit aangeschaft voor een lagere prijs en deze waren nog beter dan wat ik nu heb. De reactie op mijn tweede mail was ''ik zei toch in mijn vorige mail dat u maar producten moet aanschaffen en meer kunnen wij niet doen''. Voor mij dus geen aanrader
Antwoord Hairextensionsvoordeel.nl
Hallo Wendy, je hebt een synthetische hair extension van Balmain Hair gekocht. De styling en verzorging van synthetische producten is anders dan bij extension gemaakt van echt haar. In ons laatste contact hebben wij je dan ook de Conditioning Spray van Balmain Hair geadviseerd. Met dit verzorgingsproduct zorg je ervoor dat het synthetisch haar niet klit maar fris, glanzend en zijn herstellend vermogen behoud. Wij zijn ervan overtuigd dat met de juiste verzorgingsproducten je nog veel plezier van jouw Balmain Hair extension zal hebben. Mocht je nog vragen hebben, bel ons op 076 888 44 33 of stuur een email op info@hairextensionsvoordeel.nl
H uit Waalwijk
15-10-2019
10
"Geweldig!"
Ik weet echt niet meer hoevaak ik hier extensions heb besteld, zeker wel meer dan 5 keer! Ze zijn echt van top kwaliteit en gaan heel lang mee mits je ze goed verzorgd. Nog nooit problemen gehad en je wordt goed geholpen als je een vraag hebt. Kortom; een aanrader!
Ikham uit Den haag
01-10-2019
10
"Tevreden "
Zeer tevreden met een misverstand wat een beetje van mijn kant kwam. Ik ben goed geholpen aan de telefoon en het probleem is opgelost. Ik had per ongeluk synthetisch haar besteld, maar ik weet nu waar ik moet zijn voor echt haar dankzij de meneer die ik heb gesproken aan de telefoon. Ik zal zeker opnieuw bestellen! Goede service.
Laura uit Hellevoetsluis
27-09-2019
8
"Bighair extensions zijn top"
Bighair extensions (flip in) zijn de beste die ik tot nu toe gebruikt heb.
Jolien Freson uit Diepenbeek
12-09-2019
10
"Ben er heel tevreden over."
Ben super blij.
Maaike uit Haarlem
09-09-2019
10
"Super!"
Ik heb zelf highlights en was dus heel benieuwd of de kleur een beetje goed zou zijn. Maar was echt top! Haar leek echt van mezelf en door de vele verschillende stukken kan je het heel mooi inzetten.
Sluyterslaan 53 uit Nieuwegein
09-09-2019
10
"Top"
Goede kwaliteit, gaat lang mee. Na regelmatig wassen, gaat het niet klitten. Ik krul ze elke dag, het blijft de hele dag goed zitten. Super tevreden.
Safaa Youssef uit Amsterdam
04-09-2019
5
"Helaas zijn de extensions niet te krullen met krultang"
Als je het alleen stijl wilt hebben zijn het prima extrnsions. Echter wilde ik het krullen zodt het goed mengt met mijn haar, dat is niet gelukt. Je ziet de extensions duideljjk omdat het ander sturctuur is
Antwoord Hairextensionsvoordeel.nl
Goededag Safaa, dit komt omdat de Clip-in Weft Set van Balmain Hair van Memory Hair (sythetisch) is gemaakt. Deze zijn vanuit de fabriek reeds "Natural Weave" en kun je op lage temperatuur licht stylen. Maar als je echt een volle bos krullen wenst had je beter een product kunnen kiezen gemaakt van 100% echt haar. Want daarmee kun je wel echte krullen maken en op hogere temperatuur stylen. Wellicht een volgende keer eerst even contact opnemen met ons zodat we je een passend advies kunnen geven.
Sandra uit Nieuwkoop
22-08-2019
10
"Top"
Mooie extensions. Super kwaliteit. Netjes verpakt. En snelle levering.
Hair&More@home uit Maastricht
22-08-2019
10
"Top service!"
Snelle levering en top service!
Michelle uit Deventer
13-07-2019
10
"Goede levering"
Erg snel binnen. Als er iets niet op voorraad is bellen ze je.
JCP uit ALMERE
05-07-2019
10
"Snelle levering en fantastische service"
Snelle levering en meer dan fantastische service!
Kimberly uit Bergen op zoom
04-07-2019
10
"Snelle service"
Zelfs na wat onduidelijkheden goed te woord gestaan! Klantvriendelijk en goede adviezen gehad!
Marian Coenraats uit Nieuwegein
03-07-2019
8
"Goed"
1e keer dat ik bij jullie bestel. De levering was goed. Haarkleur goed en goede kwaliteit. Ik krul mijn haar en het zit meteen goed. Kortom ik ben super tevreden.
Sa uit Hilversum
01-07-2019
4
"Kan beter"
Was snel bezorgd 1 dag eerder heel erg fijn Alleen weinig haar niet eens een dikke bos als het in een staart wilt doen. Dat is wel jammer.
Malou uit Haarlem
14-06-2019
10
"Super service!"
Wat een behulpzaam team, goed advies en enorm snel met antwoorden.Heb mijn product nog niet ontvangen, maar hiervoor alvast dikke complimenten! Ik zou hier zeker weer wat bestellen!
zoe uit deventer
05-06-2019
10
"goede kwaliteit"
het haar is van goede kwaliteit en zeker een aanrader!
Amber uit Rotterdam
30-05-2019
10
"Prima levering "
Snel geleverd
Claudine uit Lendelede
27-05-2019
10
"Goed"
Altijd correct en geeft goede inlichtingen indien nodig
Melody
11-05-2019
10
"5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen"
Pluspunten

Goede service, mooie kwaliteit van producten! Ze verkopen alleen de producten waar ze achter kunnen staan, zo weet je ook dat het prima producten zijn!

anoniem
06-05-2019
10
"5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen"
Pluspunten

Super

Verbeterpunten

Geen

A uit Groenekan
04-05-2019
10
"5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen"
Pluspunten

Snelle levering. Netjes, zorgvuldig verpakt! Mooi prachtig haar, kleur heel mooi perfect natuurlijke look.

Paula
03-05-2019
10
"5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen"
Pluspunten

Zeer tevreden en mooi natuurlijk ogend haar! Goede prijs kwaliteit ! Blijf dit voorlopig wel zo houden! Ook wassen en drogen is makkelijk en krullen geen probleem!!

Verbeterpunten

Ga zo door!

Wil je op de hoogte blijven? Word lid van onze mailinglijst:
Loading...

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang

10% KORTING!

Op alle producten in de webshop
(m.u.v. de sale-producten).

Wees de eerste die op de hoogte is van de aanbiedingen en nieuwtjes.