Bekend van Ook te vinden op
8.7/10
10% KORTING!
Klantbeoordelingen Hairextensionsvoordeel.nl via Kiyoh
Klanten beoordelen ons met een
8.7
Rilana uit Drachten
14-04-2021
10
"Fantastisch "
Hele mooie haar kwaliteit, ik ben goed geïnformeerd in de winkel en ontzettend blij met m’n weave extensions!! Bedankt voor de goede service jullie zijn fantastisch echt een aanrader!!
Emilia uit Amsterdam
10-04-2021
10
"Perfecte extensions én heel goed advies"
Ik had extensions besteld, Maar ik werd door Wim gebeld dat dit misschien niet het juiste product voor mij was. Hij vertelde dat er betere extensions beschikbaar waren vanwege het aantal reviews dat zij hadden gekregen op dat pakket dat ik had besteld. De extensions die ik vervolgens kreeg waren PERFECT. Precies genoeg gram en hele goede kwaliteit haren. Twee banen is genoeg voor haar van normale dikte .
Micha uit Zevenbergschen Hoek
08-04-2021
10
"Snelle levering en goede kwaliteit "
Goede prijs kwaliteit verhouding
Ilona uit Alkmaar
25-03-2021
10
"Super"
Hele goeie services. Er was iets niet meer leverbaar en ik werd daar over gebeld. Omdat het niet meer leverbaar was kreeg ik een vervangend product die duurder was voor de prijs voor wat ik besteld had. Super toch. En het was heel snel binnen!
Ben uit Groningen
24-03-2021
10
"Great service "
I have to admit I was last minute to put in my order and they managed to go above and beyond and get the hair to me on time to do my client. Their level of professionalism was above my expectations and they even served me in English as my Dutch is really bad. This company is great and I refer all my clients to buy their extensions here. We are always happy with the quality and service.
Eva uit Dordrecht
22-03-2021
10
"Vriendelijke service en goed product"
Ik werd telefonisch goed geholpen bij het maken van een keuze voor hairextensions. De weave van big hair ziet er goed uit. Ook goed advies gekregen over het verzorgingsproduct wat ik er het beste bij kan gebruiken (balmain) De levering was ook heel snel. Ik zou hier zeker weer bestellen.
Ghislaine Feijns uit Roosendaal
21-03-2021
9
"Goede vriendelijke service "
Na het plaatsen van mijn order ben ik netjes geholpen toen mijn artikel niet voorradig was. Ik hoefde niets bij te betalen voor de oplossing en had het de dag erna in huis . Buiten de goede service is het haar ook van super goede kwaliteit!
Lisanne uit Roosendaal
18-03-2021
9
"Prima "
Snel geleverd, helaas niet de juiste kleur. Teruggestuurd en ook snel een mail dat de retour verwerkt was.
Lindsay uit Linne
16-03-2021
5
"Redelijk tevreden "
Helaas gaat het bijna bij elke bestelling wat mis dat er een kleur niet lever baar is dit wordt altijd wel weer netjes op gelost en door de jaren ervaring durf ik dan ook andere kleuren te pakken zo dat ik op het zelfde uit kwam bij me laatste bestelling was het ook zo en is het ook weer op gelost maar ze kwamen te laat binnen en in deze drukke tijd had ik geen plek om de klant om te zetten en heb ik met spoet een andere oplossing moeten bedenken daarom komt de bestelling ook naar jullie retour groetjes lindsays Hairstyling
Antwoord Hairextensionsvoordeel.nl
Hallo Lindsay, met grote regelmaat bestel jij Euro So.cap Extensions bij ons en daar moeten we samen idd soms creatief mee omgaan. Dit komt omdat de leverancier van Euro So.cap veel veranderingen in de productlijnen en beschikbare kleuren heeft doorgevoerd afgelopen periode. Wij beide blijven altijd afhankelijk van de leverancier m.b.t. beschikbaarheid van kleuren en producten. Desalniettemin weten we er volgens mij altijd goed aan uit te komen. Dat het de laatste keer net te laat was vinden we echt vervelend maar is misschien wel een les dat we bij de de volgende bestelling iets meer verwerkingstijd in acht nemen. Groeten team Hairextensions Voordeel
Ewelina uit Nijmegen
13-03-2021
10
"Super service"
Haar snel geleverd en goede kwaliteit!
Linda uit huizen
07-03-2021
10
"professioneel advies!"
Ik zocht een alternatief voor mijn tape-extensions welke van een ander merk waren. Nav mijn doorgestuurde foto mbt de kleur is mij een ander merk en kleur geadviseerd. Deze bleek spot on! Heel erg blij mee! Recentelijk nog dezelfde besteld.
Debbie uit Moorsele
07-03-2021
9
"Super service ! "
Ik werd goed op de hoogte gebracht en ze hebben mij een super service gegeven ! Goeie kwaliteit
R uit Groningen
02-03-2021
10
"Aanbevelingen!"
Prachtig haar voor een goede prijs als er iets met je bestelling is is word je zeer goed geholpen!
Milena uit Best
27-02-2021
10
"Goede ervaring"
Mijn mat was er niet meer, met meneer afgesproken om een ander stuk te pakken van iets betere kwaliteit Ze zien er echt goed uit ! Top
Greta uit Dordrecht
23-02-2021
10
"Wonderful "
I love it! So good quality
Romy uit Ijsselstein
22-02-2021
10
"Goede service en prachtig haar!"
Denken goed mee over de kleur, heel vriendelijk
Angela uit Amsterdam
17-02-2021
1
"Nooit meer!"
Totaal andere kleur, asblond ombre is in werkelijkheid geel met donkerbruin onder elkaar. Heel lelijk! Betalen voor retou, plus 0,99€ om mijn geld terug te krijgen. Eens, maar nooit meer!
Antwoord Hairextensionsvoordeel.nl
Goedendag Angela, wij besteden erg veel aandacht aan de product fotografie. Desondanks is de kwaliteit van de foto mede ook afhankelijk van de grote, leeftijd en kwaliteit van het toestel waarmee gekeken word. Daarom hebben de mogelijkheid om via FB messenger of e-mail een kleuradvies te krijgen. Dit doen we juist om teleurstellingen en onnodig heen en weer sturen van producten te voorkomen. M.b.t. de transactiekosten AfterPay, dit is jouw eigen keuze geweest. Je had namelijk ook kosteloos voor Klarna of iDEAL als betaalmethode kunnen kiezen. Als laatste de retourkosten, deze zijn inderdaad voor rekening van de klant. Onze ervaring is, dat het namelijk een extra bewustwording geeft bij aankoop, waardoor juist het aantal retouren afneemt. En dat is precies wat we allemaal willen. Een aankoop die gelijk goed is.
Pauline uit Apeldoorn
11-02-2021
3
"Goede service "
1 zending geretourneerd omdat het de verkeerde kleur was. Netjes mijn geld terug gekregen. 2e bestelling was goed alleen na 1 keer wassen werden de bruine plukken oranje...
Antwoord Hairextensionsvoordeel.nl
Goedendag Pauline, we hebben elkaar inmiddels telefonisch uitgebreid gesproken. Conclusie is; supermarkt/drogisterij producten van bijv. Andrèlon en Guhl zijn niet geschikt om hairextensions te kleuren en te verzorgen. Deze producten zijn daar ook nooit voor bedoelt en missen daarom belangrijke voeding en werkzame stoffen. Donor haar reageert nou eenmaal anders dan haar welke gevoed word door het lichaam. Wij adviseren dan ook alleen aftercare producten van hairextensions merken. En voor de kleuring gebruik salon kwaliteit producten. Alleen dan heb je invloed op het eindresultaat. We hebben gevraagd om de hairextensions naar ons op te sturen zodat wij kunnen kijken of we iets voor je kunnen betekenen.
Melissa uit gendt
03-02-2021
8
"helaas heb ik nog niks ontvangen"
nog geen oordeel
Hilde uit Lommel
01-02-2021
10
"Super tevreden"
Na telefonisch contact andere haarkleur gekozen. Dit was de perfecte kleur.
Kirsten uit Haarlem
30-01-2021
9
"Top"
Top geholpen, super service!
Eva Lauwers uit Wiekevorst
21-10-2020
8
"Goede extension "
Goede kwaliteit en snelle levering. Alleen jammer dat ik vanop de site niet kon zien hoeveel haar het was, van de gram had ik geen idee hoeveel het ging zijn. Een foto ter vergelijking had wel fijn geweest, dan had ik in een keer er genoeg kunnen bestellen en niet twee keer door verzendingskosten te moeten gaan. Verder heel fijne service!
Maryana uit Rotterdam
24-08-2020
10
"Mooie wire extensions "
Ik heb hier voor de 3e keer wire extensions besteld. Het zijn mooie extensions voor een redelijke prijs. Dit soort human hair is vaak elders een stuk duurder voor de hoeveelheid gram die je ontvangt. Ze gaan aardig lang mee. Daarnaast is de levering prettig en wordt het altijd snel bezorgd. Telefonisch ook makkelijk te bereiken en erg behulpzaam!
Lamper uit Deventer
13-08-2020
3
"Droog haar"
Keratine extensions besteld . Snelle levering.maar wat een droog haar. Niet waard voor het geld. Ik bestel hier niet meer.
Antwoord Hairextensionsvoordeel.nl
Goedendag Dominique, alle extensions na kleur hoogte 10# zijn droger dan de kleuren er onder. Dit komt omdat deze kleuren in de fabriek langer en dieper chemisch gereinigd worden om de kleur hoogte te bereiken. Zeker de lichtere/blonde en in jouw geval de Ombré twee kleuren hebben na dit proces daar meer last van. Maar met een goede shampoo en conditioner voor uitsluitend Hair Extensions los je dit makkelijk op. In jouw geval zou ik adviseren; de extensions te wassen om vervolgens rijkelijk een conditioner inzetten voor het slapen gaan en deze in ochtend pas uit te spoelen. Je zal zien dat de extensions hiervan opknappen en daarmee weer zacht en glanzend worden. Wil je meer informatie over het gebruik en onderhoud van extensions, bel ons op 076 888 44 33
Bianca uit Veenwouden
29-07-2020
10
"Super tevreden!"
Mijn derde clip in extensions ondertussen...Zolang je het haar goed onderhoudt kan je er een aantal maanden mee. (4 maanden) Ik gebruik ze elke dag! De kleur is precies hetzelfde als mijn geverfde haar.
Wil je op de hoogte blijven? Word lid van onze mailinglijst:
Loading...

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang

10% KORTING!

Op alle producten in de webshop
(m.u.v. de sale-producten).

Wees de eerste die op de hoogte is van de aanbiedingen en nieuwtjes.