Bekend van Ook te vinden op
10% KORTING!
Klantbeoordelingen Hairextensionsvoordeel.nl via Kiyoh
Klanten beoordelen ons met een
8.8
Tamara uit Almere
21-10-2021
10
"Snelle levering, goede kwaliteit"
Het haar is van goede kwaliteit en blijft lang mooi. Zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Snelle levering.
Suzan uit Amsterdam
18-10-2021
8
"Prima geregeld"
Het bestellen was overzichtelijk en ik kreeg het pakket ook zoals beschreven aangeleverd. Alleen zat het Balmain-mengkommetje niet in het pakket erbij. Ik had het niet nodig. Maar dat was wel een beetje apart. Goed product dat balmain extensions repair. Groet Suzan
Antwoord Hairextensionsvoordeel.nl
Hallo Suzan, dat is inderdaad apart. We hebben het bedrag van het mengbakje inmiddels teruggestort op jouw rekening. Fijn om te horen dat je tevreden bent over dit repair product van Balmian Hair.
Melissa uit Almelo
07-10-2021
10
"10!!"
Leuke overzichtelijk site. Snelle levering. Bij retourneren ook een erg snelle en vriendelijke mail. Prijs en kwaliteit top! Ik ga hier zeker bestellen.
Kristel Kauwenberg uit 's-Hertogenbosch
06-10-2021
6
"Deze eene keer minder goed normaal altijd tevreden "
Ik had 50 extensions besteld en op goed vertrouwen de doos opgemaakt waar klant bij zat had ik maar 25 extensions 24 om precies te zijn . Ik heb gelijk een mail gestuurd en kreeg wel al vrij snel mail terug dat de overige 24 opgestuurd zou worden, maar niks ter compensatie dat viel me wel regen bestel altijd daar maar kost me nu dubbel tijd niet fijn voor mij ook niet fijn voor me klant . Verder altijd tevreden alleen deze keer niet
G uit Rotterdam
01-10-2021
10
"Geweldige service!"
Ik heb voor mijn bruiloft extra haar moeten bestellen voor mijn gewenste kapsel. Ik heb het besteld en de volgende dag was die al binnen!! Mogen velen voorbeeld van nemen. Het haar is alleen iets te licht voor mijn type blond haar, maar dat ligt aan de keuze die ik heb gemaakt. Het ziet er verder kwalitatief erg goed uit
Men uit Etten-Leur
30-09-2021
10
"Heel goed! "
Ik ben erg tevreden! Snelle levering en super kwaliteit!!
Walentina Femer uit LELYSTAD
16-09-2021
10
"Zeer goede kwaliteit "
Snelle service goed verpakt.
Mellanie Westerhof uit Nieuwleusen
02-09-2021
8
"Mooi haar! Hopen dat dat zo blijft!"
Ben tot nog toe erg blij met mijn bestelling! Ik hoor dat dat zo blijft en dat het haar na toebehoren blijft functioneren!! In dat geval ben ik heeel erg tevreden
Sascha uit Eindhoven
30-08-2021
10
"Super tevreden"
Vond kleur kiezen lastig, kleur advies gevraagd via FB Messenger, kreeg gelijk reactie met een advies en een foto van het product. De extensions passen perfect bij mijn eigen haarkleur. Super blij mee!
Caroline uit Mechelen
29-08-2021
10
"Hairextensions "
Ik vind mooie haren ik heb gebruikt om mijn haren te laten opsteken het was mooi
Ida Krijger uit Zandvoort
27-08-2021
8
"Top kwaliteit en levering zoals afgesproken!"
M'n ervaring is goed en kwaliteit is echt goed! Wordt keurig bezorgd zoals ze ook adverteren!
malaika uit Den Haah
23-08-2021
10
"Helemaal Top"
Overzichtelijke website en.extensions van zeer goede kwaliteit. Ook de bezorgtijd was snel!
Gerlinde uit Enschede
22-08-2021
10
"Prima service goede kwaliteit "
Product is van goede kwaliteit, bezorging zoals beloofd. Verzendkosten wel aan de hoge kant.
Babs uit Eindhoven
17-08-2021
10
"Zeer vriendelijk meteen goed geholpen"
Niet de juiste kleur, gebeld werd meteen netjes geholpen Samen gekeken na aanleiding van foto door sturen of ze mijn kleur hadden . Helaas was dat niet zo. Mocht meteen de andere terug sturen .
Antoinette uit Lille (Belgie)
16-08-2021
9
"Top"
Mooie extensie's en snelle levering!
Kim uit Breda
16-08-2021
10
"Betrouwbare en goede webshop"
Bij deze webshop bestel ik al jaren mijn extensions. Snelle levering, groot assortiment en mooie extensions!
Chantal uit Breda
07-08-2021
10
"Toppie "
Heel goede kwaliteit en superrrr mooie kleur past gewoon precies heb namelijk balayage blond en snelle levering top
Djoke uit Joure
04-08-2021
10
"Mijn vragen werden met foto s beantwoord "
De vragen die ik had werden snel beantwoord, zelfs met foto s , daardoor kon ik goed een besluit nemen
Nathalie uit Purmerend
26-07-2021
6
"Ik ben tevreden "
Erg blij mee wel voorzichtig met welke shampoo je wast want bij mijn ging mijn kleur ineens eruit dus bedacht me niet handig met deze shampoo dus gewoon neutrale shampoo en dan gaat het goed
Miranda uit Tilburg
25-07-2021
4
"Worden zeer droog pluizig en stug en dat al na 2 weken"
Bij het inzetten zijn ze heel zacht en glanzend. Dit verdwijnd zeer snel en dan word het droog stug en pluizig net of je het haar teveel geblondeerd hebt. Ze zien er ook uit of het haar geverfd is. Niet tevreden dus.
Antwoord Hairextensionsvoordeel.nl
Hallo Miranda, alle hairextensions zijn in de fabriek geverfd om de gewenste kleur hoogte bereiken. Vervolgens krijgen ze een beschermingslaag waardoor ze zacht en glanzend worden. De laag verdwijnt langzaam na een aantal keer wassen. Met de juiste aftercare producten voor haar met hairextensions ondervang je dit. Het haar zal zacht en glanzend blijven. Indien je drogisterij/supermarkt producten gebruikt krijg je idd de door jou omschreven klachten. Kijk even op onze website naar de verzorgingsproducten deze gaan al vanaf €11,95 je zal zien dat jouw hairextensions er een boost van krijgen. Wil je meer info hierover bel ons dan even op 076 888 44 33
carola hofman uit Pijnacker
19-07-2021
8
"Ruime keuze en snel binnen"
Veel keuze. Goede site alles is duidelijk. Levertijd is echt lekker snel. Een tevreden klant hier.
Lydia uit Bergen op Zoom
12-07-2021
8
"Goede webshop"
Snelle levering en goede adviezen. Alleen is het gekochte haar niet echt steil is, want na het wassen en drogen zaten er slagen in het haar, moest het met de straighterner bewerken, wat niet ten goede is voor het haar. Ik hou niet van krullen en als het weer vochtig is , ontstaan deze weer.
Naomi uit Nijmegen
10-07-2021
2
"Slechte kwaliteit weave en slechte communicatie "
Ik heb in mei extensions besteld en nu al een tijdje in, ze zijn heel droog geworden en gaan klitten! Ik heb de goede verzorgings producten gebruikt en nog blijft het zo, net met het bedrijf gebeld en er werd mij gezegd dat het aan mij ligt en niet aan het haar , ik had het haar maar beter moeten verzorgen, er werd mij zelfs gezegd om de hele avond en of nacht de conditioner te laten zitten, ik vind het heel slecht en ik raad het echt niet aan om hier te bestellen !! Ik werd aan de telefoon erg bot behandeld en mijn klacht word niet serieus genomen en er word zonder feiten aangenomen dat ik het haar niet goed behandel, het is niet de eerste keer dat ik extensions heb en dat merk extensions waren echt een stuk beter !!
Antwoord Hairextensionsvoordeel.nl
Hallo Naomi, we begrijpen de teleurstelling echter jouw “probleem” het klitten is eenvoudig op te lossen. Je gebruikt wellicht goede aftercare producten maar niet de juiste mbt hairextensions. Wij hebben je enkele adviezen aangedragen maar zijn daarin nooit bot geweest. We zijn direct in onze vraagstelling en antwoorden. Juist om helderheid te verschaffen in wat gaat er goed en wat niet of kan beter. Jouw reacties op diverse sociale media zegt meer iets over jou dan over onze wijze van communiceren en adviseren. We hopen dat je toch onze adviezen opvolgt want je zal zien dat je nog lang plezier zal hebben van jouw hairextensions.
Linda uit Capelle aan den IJssel
09-07-2021
9
"Echt een aanrader!!"
Helemaal toppie! Perfecte service door Wim 2 x verkeerde kleur extensions besteld en retour gestuurd en netjes verwerkt Hulp gekregen voor de juiste kleur en Wim neemt echt de tijd ervoor ! Een dikke vette 10 plus voor jullie ! Groet , Linnin
Ikram uit Amsterdam
05-07-2021
9
"1 woord: TOP!"
Ik heb mijn bestelling echt zo snel ontvangen! En het haar is zo prachtig!! Ben er zo blij mee!!! Dankjewel en tot heel snel weer!
Wil je op de hoogte blijven? Word lid van onze mailinglijst:
Loading...

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang

10% KORTING!

Op alle producten in de webshop
(m.u.v. de sale-producten).

Wees de eerste die op de hoogte is van de aanbiedingen en nieuwtjes.