Bekend van Ook te vinden op
9.2/10
10% KORTING!
Klantbeoordelingen Hairextensionsvoordeel.nl via Kiyoh
Klanten beoordelen ons met een
9.2
Michelle uit Deventer
13-07-2019
10
"Goede levering"
Erg snel binnen. Als er iets niet op voorraad is bellen ze je.
JCP uit ALMERE
05-07-2019
10
"Snelle levering en fantastische service"
Snelle levering en meer dan fantastische service!
Kimberly uit Bergen op zoom
04-07-2019
10
"Snelle service"
Zelfs na wat onduidelijkheden goed te woord gestaan! Klantvriendelijk en goede adviezen gehad!
Marian Coenraats uit Nieuwegein
03-07-2019
8
"Goed"
1e keer dat ik bij jullie bestel. De levering was goed. Haarkleur goed en goede kwaliteit. Ik krul mijn haar en het zit meteen goed. Kortom ik ben super tevreden.
Sa uit Hilversum
01-07-2019
4
"Kan beter"
Was snel bezorgd 1 dag eerder heel erg fijn Alleen weinig haar niet eens een dikke bos als het in een staart wilt doen. Dat is wel jammer.
Malou uit Haarlem
14-06-2019
10
"Super service!"
Wat een behulpzaam team, goed advies en enorm snel met antwoorden.Heb mijn product nog niet ontvangen, maar hiervoor alvast dikke complimenten! Ik zou hier zeker weer wat bestellen!
zoe uit deventer
05-06-2019
10
"goede kwaliteit"
het haar is van goede kwaliteit en zeker een aanrader!
Amber uit Rotterdam
30-05-2019
10
"Prima levering "
Snel geleverd
Claudine uit Lendelede
27-05-2019
10
"Goed"
Altijd correct en geeft goede inlichtingen indien nodig
Melody
11-05-2019
10
"5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen"
Pluspunten

Goede service, mooie kwaliteit van producten! Ze verkopen alleen de producten waar ze achter kunnen staan, zo weet je ook dat het prima producten zijn!

anoniem
06-05-2019
10
"5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen"
Pluspunten

Super

Verbeterpunten

Geen

A uit Groenekan
04-05-2019
10
"5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen"
Pluspunten

Snelle levering. Netjes, zorgvuldig verpakt! Mooi prachtig haar, kleur heel mooi perfect natuurlijke look.

Paula
03-05-2019
10
"5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen"
Pluspunten

Zeer tevreden en mooi natuurlijk ogend haar! Goede prijs kwaliteit ! Blijf dit voorlopig wel zo houden! Ook wassen en drogen is makkelijk en krullen geen probleem!!

Verbeterpunten

Ga zo door!

Heidi uit Oud-Turnhout
26-04-2019
10
"5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen"
Pluspunten

Duidelijke website Snelle levering

Wendy uit Breda
13-04-2019
10
"5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen"
Pluspunten

Ik ben heel blij met het advies dat ik gekregen heb. Er werd de tijd genomen voor alle vragen die ik stelde. Kortom ik ben goed geholpen en zal de volgende x zeker terug gaan om daar extensions te kopen

Bea uit GEMERT
04-04-2019
10
"5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen"
Pluspunten

Bestelling niet op voorraad of later wordt je meteen op de hoogte gebracht.

Louise uit Almere
25-03-2019
8
"4 sterren: goede service, goed behandeld"
Pluspunten

Snel ontvangen

Marielle uit Kootwijkerbroek
16-03-2019
10
"5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen"
Pluspunten

Geweldige service!!

Linda Beens uit Bergeijk
12-03-2019
7
"3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring"
Pluspunten

Snelle verzending

Verbeterpunten

Betere omschrijving van t produkt en betere foto's van de kleuren van de pony-tail Heb de pony-tail net binnen , met de zogenaamde spijker borstel voorzichtig van punt tot aanzet doorgekamd en had behoorlijk veel haar in de borstel hangen

Denise uit Steensel
11-03-2019
9
"4 sterren: goede service, goed behandeld"
Pluspunten

Mooie kwaliteit, makkelijk in gebruik en snelle levering! Kleuren zijn hetzelfde als op de site weergegeven.

Tamara uit Alkmaar
06-03-2019
7
"3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring"
Pluspunten

Goeie kwaliteit haar & snelle levering

Verbeterpunten

Plak strips van tape extensions nog steeds onvoldoende kwaliteit , ondanks dat het volgens het bedrijf al aangepast was. Nog steeds een extra tape rol nodig, zonde!

Suheda uit Dordrecht
28-02-2019
10
"5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen"
Pluspunten

Ik ben heel erg tevreden over mijn producten die ik heb besteld het haar voelt heel goed aan en blijven ook goed zitten. Ik raad het zeker aan!!

Nicole uit Groningen
26-02-2019
5
"2 sterren: slechter dan verwacht"
Pluspunten

Snelle levering

Verbeterpunten

Extensions vallen met bosjes uit mn haar. Slechte kwaliteit. En onbeleefde klantenservice op Facebook.

Lisa uit Lith
31-01-2019
9
"4 sterren: goede service, goed behandeld"
Pluspunten

Super goede service en fijn haar

anoniem
24-01-2019
10
"5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen"
Pluspunten

Zeer goede kwaliteit snelle levering

Wil je op de hoogte blijven? Word lid van onze mailinglijst:
Loading...

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang

10% KORTING!

Op alle producten in de webshop
(m.u.v. de sale-producten).

Wees de eerste die op de hoogte is van de aanbiedingen en nieuwtjes.