Bekend van Ook te vinden op

158 klanten geven ons gemiddeld een 8.8 op Kiyoh
10% KORTING!
Klantbeoordelingen Hairextensionsvoordeel.nl via Kiyoh
Klanten beoordelen ons met een
8.8
carola hofman uit Pijnacker
19-07-2021
8
"Ruime keuze en snel binnen"
Veel keuze. Goede site alles is duidelijk. Levertijd is echt lekker snel. Een tevreden klant hier.
Lydia uit Bergen op Zoom
12-07-2021
8
"Goede webshop"
Snelle levering en goede adviezen. Alleen is het gekochte haar niet echt steil is, want na het wassen en drogen zaten er slagen in het haar, moest het met de straighterner bewerken, wat niet ten goede is voor het haar. Ik hou niet van krullen en als het weer vochtig is , ontstaan deze weer.
Naomi uit Nijmegen
10-07-2021
2
"Slechte kwaliteit weave en slechte communicatie "
Ik heb in mei extensions besteld en nu al een tijdje in, ze zijn heel droog geworden en gaan klitten! Ik heb de goede verzorgings producten gebruikt en nog blijft het zo, net met het bedrijf gebeld en er werd mij gezegd dat het aan mij ligt en niet aan het haar , ik had het haar maar beter moeten verzorgen, er werd mij zelfs gezegd om de hele avond en of nacht de conditioner te laten zitten, ik vind het heel slecht en ik raad het echt niet aan om hier te bestellen !! Ik werd aan de telefoon erg bot behandeld en mijn klacht word niet serieus genomen en er word zonder feiten aangenomen dat ik het haar niet goed behandel, het is niet de eerste keer dat ik extensions heb en dat merk extensions waren echt een stuk beter !!
Antwoord Hairextensionsvoordeel.nl
Hallo Naomi, we begrijpen de teleurstelling echter jouw “probleem” het klitten is eenvoudig op te lossen. Je gebruikt wellicht goede aftercare producten maar niet de juiste mbt hairextensions. Wij hebben je enkele adviezen aangedragen maar zijn daarin nooit bot geweest. We zijn direct in onze vraagstelling en antwoorden. Juist om helderheid te verschaffen in wat gaat er goed en wat niet of kan beter. Jouw reacties op diverse sociale media zegt meer iets over jou dan over onze wijze van communiceren en adviseren. We hopen dat je toch onze adviezen opvolgt want je zal zien dat je nog lang plezier zal hebben van jouw hairextensions.
Linda uit Capelle aan den IJssel
09-07-2021
9
"Echt een aanrader!!"
Helemaal toppie! Perfecte service door Wim 2 x verkeerde kleur extensions besteld en retour gestuurd en netjes verwerkt Hulp gekregen voor de juiste kleur en Wim neemt echt de tijd ervoor ! Een dikke vette 10 plus voor jullie ! Groet , Linnin
Ikram uit Amsterdam
05-07-2021
9
"1 woord: TOP!"
Ik heb mijn bestelling echt zo snel ontvangen! En het haar is zo prachtig!! Ben er zo blij mee!!! Dankjewel en tot heel snel weer!
Faye uit Breda
05-07-2021
10
"Super"
besteld hier al een paar jaar, goede kwaliteit haar die betaalbaar is.
Laura uit Limburg
02-07-2021
10
"Top"
Het feit dat ik werd gebeld dat de kleur misschien kan tegenvallen omdat hij wat anders uitziet dan op de foto noem ik service. Gelukkig ben ik tevreden met de kleur!!
Ghalima uit Oost-Vlaanderen
01-07-2021
3
"Jammer genoegd niet goed!"
Hair extensions klitten aan elkaar!! Heel droog! Nooit bij mijn vorig merk gekent en ik gebruik extensions dagelijks al 5j in men haar.
Antwoord Hairextensionsvoordeel.nl
Hallo Ghalima, het droog worden en klitten van hairextensions komt in de meeste gevallen door het gebruik van verkeerde aftercare producten. De door jou gebruikte Elseve shampoo en conditioner zijn niet geschikt voor hairextensions omdat ze de belangrijkste voeding bestanddelen missen. Geen enkel van de drogisterij/supermarkt producten is gemaakt voor haar met hairextensions. Dus ons advies is gebruik de aftercare producten van bijvoorbeeld Balmain of Seiseta om jouw hairextensions te herstellen. Tevens zit er een duidelijk verschil in gebruik tussen Aziatisch haar en Brazilian haar. Wellicht dat je daar ook nog even aan moet wennen. Bel ons op 076 888 44 33 zodat we je verder kunnen helpen.
Brighje uit Brecht
28-06-2021
9
"Geweldig"
Ik bestelde op vrijdag in de loop van de dag, voor 16u en op zaterdagmiddag stonden ze reeds met het pakje voor m'n deur. Topservice! Het haar was ook geweldig, ruikt wel niet zo 'fris', maar even voorzichtig door de speciale extensionshampoo gehaald en het is super mooi.
M uit Maarssen
27-06-2021
10
"Fijne persoonlijke service! "
Ze denken mee en leveren goede service. Zelfs als je het met spoed nodig hebt krijg je mooie kwaliteit en snelle levering!
Anouk uit Nijmegen
25-06-2021
10
"Netjes geleverd en mooie kwaliteit "
Mooie kwaliteit, goed verzorgen en dan nog hopen dat ze lang mee gaan
Debbie uit Apeldoorn
22-06-2021
10
"Echt top haar en goede service"
Het haar is echt heel mooi de service is heel goed lieve mensen
Gerlinde uit Enschede
18-06-2021
9
"Goede kwaliteit tegen een goede prijs"
Mooie kwaliteit van het haarstuk - ben er erg blij mee
Cindy uit Nijmegen
15-06-2021
4
"Haren vallen erg uit "
Na eerste keer wassen vallen de haren erg uit Borstelen is niet te doen
Antwoord Hairextensionsvoordeel.nl
Hallo Cindy, we lezen helaas twee klachten welke een oorzaak en gevolg zijn van elkaar. Het klitten van Extensions komt doordat er geen juiste verzorgingsproducten worden gebruikt. Hierdoor worden de haarschubben onvoldoende gesloten waardoor het haar gaat klitten. Als je dan vervolgens de klitten probeert eruit te borstelen word er teveel kracht gebruikt waardoor je de haren uit de applicatie trekt. Een Detangling Spay helpt je met het ontwaren van het haar zonder dat het breekt of uitvalt en geeft het haar een boost met de juiste voeding. Neem gerust contact met ons op zodat we je kunnen adviseren wat te doen. Wij zijn te bereiken op 076 888 44 33
N. uit T.
07-06-2021
10
"Prachtig "
Mooie haren! Kwalitatief goed!
Jessica uit Wilderen
04-06-2021
10
"Top"
Snelle levering en makkelijk te bestellen
Patries Rovers uit VELDHOVEN
02-06-2021
7
"Mooi haar!"
Ik vind het ontvangen haar erg mooi, maar toen ik het voor gebruik uitwaste, bleken het krullen te zijn, terwijl ik steil haar had besteld. Opzich niet zo heel groot probleem, want het is met de stijltang zo opgelost. Maar daar lijd het haar erg van.
Antwoord Hairextensionsvoordeel.nl
Hallo Patries, al onze extensions zijn gemaakt 100% Human Hair en die komen idd stijl verpakt uit de fabriek. Echter is het een natuurlijke eigenschap van echt haar dat het na het wassen een grove slag van zichzelf krijgt. We noemen deze haarstijl "Natural Weave" Je kunt dit terug lezen in de product omschrijving. Als laatste raden we aan bij veelvuldig gebruik van een stijltang een goede hittebescherming te gebruiken. Op deze manier bescherm je de Hair Extensions optimaal tegen de warmte.
Bjorn uit Kruibeke
28-05-2021
10
"Uitstekend "
Uitstekende kwaliteit
Chantal uit Pijnacker
28-05-2021
10
"Snelle levering en heel mooi haar!"
Snelle levering en heel mooi haar, bestel zeker opnieuw
Rachella uit Roosendaal
28-05-2021
10
"Mooi haar precies de goede kleur"
Mooi haar en voor mij precies de goede kleur, ik heb dun haar dus had genoeg aan 100 gram. Wel zou een foto van het verschil tussen 100 en 150 gram fijn zijn om te zien.
Nikki uit Olen
26-05-2021
10
"Geweldige extensions met een top service !"
Ik had voor de eerste keer mijn extensions bij hairextensionsvoordeel.nl omdat ik volledig kon samenstellen hoe ik mijn haren graag wil. Ik kreeg heel snel mijn pakketje aan , erg zorgvuldig ingepakt & veilig afgeleverd. Zeker een aanrader als je graag kwaliteit wil voor je geld. Ik bestel hier in de toekomst zeker weer !
Greta uit Dordrecht
18-05-2021
10
"The best hair quality "
I already buy from here 3 time, and always hair quality is perfect only one store where i can found so good hair extensions, and last time when i buy they didn’t have my color so second day they send me money back. The best wishes!
Natascha uit België
17-05-2021
10
"zeer zachte haren en een zeer snelle service "
zeer goede kwaliteit van haren en een zeer snelle service ook direct beantwoorden van mails en ook zeer vriendelijk
Ghalima uit Sint-Niklaas
15-05-2021
10
"GEWELDIG!"
Beste, Zover ik kan zien heb ik waar voor men geld ontvangen,waarvoor mijn dank! Mooie kleur. Goede kwaliteit. Volle punten aan het einde van het haar. De juiste hoeveelheid. Ook jullie info team, TOP!! Direkt een antwoord,wanneer je een vraag hebt en een goede begeleiding naar de site,produkt die je nodig hebt! Mvg.Ghalima.
Melissa uit Halsteren
13-05-2021
10
"Geweldig goede hulp ontvangen. "
Super goed behandeld door de medewerkers van haar extensions voordeel. Ik wist niet goed welke kleur ik moest aanschaffen, hun hebben door middel van een foto die ik gestuurd had precies de juiste kleur geadviseerd. Nogmaals bedankt hiervoor!
Wil je op de hoogte blijven? Word lid van onze mailinglijst:
Loading...

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang

10% KORTING!

Op alle producten in de webshop
(m.u.v. de sale-producten).

Wees de eerste die op de hoogte is van de aanbiedingen en nieuwtjes.