Bekend van Ook te vinden op
8.8/10
10% KORTING!
Alles wat je moet weten over clip-in extensions

Heb je net clip-in extensions gekocht, of overweeg je dit? Dan wil je daar natuurlijk alles over weten. Hoe doe je clip-in extensions bijvoorbeeld in? En hoeveel heb je ervan nodig? Hoeveel kosten ze precies? En zijn ze schadelijk voor je haar? Om je optimaal te laten profiteren van deze handige extensions, lees je hier alles wat je moet weten over clip-in extensions!

Hoeveel clip-in extensions heb ik nodig?

Clip-in extensions worden voornamelijk gebruikt om je haar meer volume te geven, maar kunnen natuurlijk ook goed gebruikt worden voor haarverlenging. Hoeveel banen of hoeveel gram extensions je nodig hebt, hangt dus volledig af van het doel. Voor een natuurlijk resultaat is het belangrijk dat je overal hetzelfde aantal extensions plaatst, dus dat niet één deel dikker is dan het andere. Heb je wat meer volume nodig, dan neem je meer banen en als je enkel gaat voor een lichte volumeboost, dan heb je wat minder banen nodig.

NW logo Bighair 500x500               balmain-logo                 eurosocap-logo

Hoeveel kosten deze extensions?

Clip-in extensions zijn er in veel verschillende prijsklassen. Dit hangt af van het soort haar, de dikte en natuurlijk van de kwaliteit. Wil je graag hairextensions, dan is het belangrijk om direct te investeren in extensions van hoge kwaliteit. Let erop dat de extensions gemaakt zijn van Remy haar, dat betekent dat alle haarschubben dezelfde kant op staan. Dit herken je vaak meteen. Daarnaast geeft 100% human hair natuurlijk ook de beste look. Hierbij geldt natuurlijk dat je voor betere kwaliteit vaak ook wat meer betaalt.

Ga direct naar de human hair clip-in extensions

Hoe moet je de clip-in extensions in doen?

Wil je graag extensions die makkelijk in en uit te halen zijn, dan kies je voor clip-in extensions. Want het inzetten van deze extensions kan iedereen. Je kunt ze inzetten en er weer uithalen wanneer je wil; perfect voor als je geen permanente extensions wil. Je bevestigt ze met de clip aan de aanzet van je eigen haar. Om ervoor te zorgen dat ze extra goed blijven zitten, kun je je haar bij de aanzet een beetje touperen. Door deze manier van bevestigen zijn clip-in extensions niet schadelijk voor je eigen haar. Let er wel op dat je voor het slapengaan je extensions altijd verwijdert.

Aanschaffen of vragen?

Wij hebben diverse clip-in hairextensions in ons assortiment. Naast ons eigen merk Bighair hebben wij ook de merken Balmain en Euro So.Cap. Naast de 100% echt haar Bighair clip-in extensions hebben we ook de wire extensions. Tevens hebben wij de beschikking over een eigen kapsalon, zodat we in de mogelijkheid zijn om jouw extensions te zetten!

Heb je een vraag over je hairextensions? Weet je niet welke extensions je moet kiezen? Neem hier direct contact met ons op:

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
Wil je op de hoogte blijven? Word lid van onze mailinglijst:
Loading...

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang

10% KORTING!

Op alle producten in de webshop
(m.u.v. de sale-producten).

Wees de eerste die op de hoogte is van de aanbiedingen en nieuwtjes.