Bekend van Ook te vinden op
10% KORTING!

Voordelige clip-in extensions kopenbighair clip-in kleur T18-613# Product overzicht

Heb je vanavond een feestje waarbij je extra wil uitpakken? Of wil je graag voor een dagje een volle bos haar? Helaas is niet iedereen hier van nature mee gezegend, maar dat hoeft helemaal niet erg te zijn! Je kunt er namelijk heel makkelijk wat aan doen, door middel van haarmatten. Hiermee heb je in een handomdraai een haarverlenging! Hair extensions zijn de beste vrienden van vele celebrities die met een prachtig kapsel op de rode loper paraderen. Wil je liever niet voor langere tijd extensions dragen? Kies dan voor clip-in extensions! Deze kun je simpelweg zelf bevestigen voor een avondje uit, als je wat extra lengte wil.

Zie ook onderaan de pagina;

  • Haarmatten kopen: de voordelen van haarextensions met            clip-in bevestiging
  • Waarom clip-in extensions bestellen?
  • Alles over goedkope clip-in extensions en haarmatten met clips

Zoek je specifiek een merk? Filter dan hieronder:


Producten

Haarmatten kopen: de voordelen van haarextensions met clip-in bevestiging

Clip-in extensions zijn geen permanente extensions. Je kunt ze inklikken en aan het eind van de avond er weer uit halen. Zo makkelijk is het! Het geeft extra vrijheid in het creëren van een feestelijk kapsel. Je bepaalt helemaal zelf wanneer je ze draagt en natuurlijk ook hoe je ze draagt.

Waarom clip-in hair extensions bestellen?

Het is eigenlijk heel simpel. De hair extensions met clip-in bevestiging zijn heel eenvoudig met clips te bevestigen in je haren, waardoor je ze makkelijk in- en uit kunt doen. Let wel op dat je ze altijd uit je haren haalt, voordat je gaat slapen, anders kan je haar afbreken. Door de clip kun je dit snel en makkelijk doen. De haarmatten zijn gemaakt in de vorm van Weft hairextensions van echt menselijk haar, van de beste kwaliteit en variëren van groot tot klein. Je kunt zo zelf bepalen hoeveel je erin doet en dus hoeveel volume je wil hebben. Het is het gemakkelijkste om je haren eerst te touperen voor je de clip extensions erin bevestigt. Door het rubberen randje dat aan de clips zit, blijven ze stevig zitten. Last but not least zijn deze extensions niet schadelijk en blijven ze lang mooi!

Alles over goedkope clip-in extensions en haarmatten met clips

Extra haar toevoegen voor een voller geheel betekent ook meer gewicht. Sommige mensen vergeten dat het haar natuurlijk ook zwaarder wordt. Omdat onze hairextensions 100% human hair zijn, zijn ze zwaarder wanneer ze nat worden.

  • Zorg altijd dat je de Clip-in extensions uitdoet, als je gaat slapen. Anders heb je de kans dat ze beschadigen of dat ze jouw eigen haar beschadigen.
  • We hebben 14 verschillende standaard kleuren, maar ze kunnen met verschillende producten altijd geverfd worden in de precieze kleur die je zoekt.
  • De extensions blijven langer mooi als je ze dagelijks kamt.
  • Clip-in extensions zijn niet schadelijk voor je haar.
  • De haarverlengingen zijn van 100% echt haar en worden in onder andere tempels in India afgeknipt en gedoneerd.
  • Extensions zijn te kleuren, föhnen, stijlen of krullen. Zo creëer je precies het kapsel wat je graag wil.

Deze hair extensions, die je vastzet met een clip, zijn ideaal voor avondje uit, bijzondere gelegenheden of als je simpelweg een dagje wil genieten van een extra lengte en een vol kapsel. Vragen? Wij helpen je graag om de juiste keuze te maken qua kleur, merk, verzorging of andere aspecten. Bij ons kun je makkelijk je clip-in haarmatten bestellen voor een scherpe prijs!

Wil je op de hoogte blijven? Word lid van onze mailinglijst:
Loading...

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang

10% KORTING!

Op alle producten in de webshop
(m.u.v. de sale-producten).

Wees de eerste die op de hoogte is van de aanbiedingen en nieuwtjes.