Bekend van Ook te vinden op
8.7/10
10% KORTING!
6 redenen om te kiezen voor microring extensions

Er zijn een hoop verschillende hairextensions, elk met eigen voordelen. In deze blog bespreken we de microring extensions. Microring extensions zijn losse plukjes haar die vastzitten aan een klein siliconen ringetje. Om de microring extensions te bevestigen haal je je eigen haar door dit ringetje en maak je dit ringetje dicht met een inzettang. Met deze extensions kun je een prachtige natuurlijke look creëren met meer volume of lengte. Hiermee creëer je binnen no time de meest prachtige looks in je haar. Maar er zijn nog meer voordelen! In deze blog zetten we 6 redenen op een rijtje waarom microring extensions zo ideaal zijn.

Meerdere keren te gebruiken

Een van de voordelen van microring extensions is het feit dat ze meerdere keren te gebruiken zijn. Je bevestigt microring extensions namelijk met een inzettang, maar hiermee kun je ze er ook weer uithalen! Knijp de kleine siliconen ringetjes open en je kunt de extensions gewoon zelf verwijderen. En wil je ze weer opnieuw gebruiken? Dan plaats je ze gewoon weer terug!

Langdurig te gebruiken

Laat je de extensions liever wat langer in je haar zitten? Ook dat is geen enkel probleem met microring extensions. Je kunt namelijk maandenlang genieten van een prachtige bos met haar als je deze eenmaal goed hebt bevestigd. Wel is het hierbij belangrijk dat je de extensions goed verzorgt. Door veelvuldig gebruik van hitte om het haar te stylen kunnen de extensions beschadigen. Gebruik dus altijd een hittebeschermend serum om de schade te beperken. Ook als de extensions onzorgvuldig of onprofessioneel worden geverfd, kunnen ze beschadigen. Verzorg de extensions dus goed en je kunt er maandenlang plezier van hebben!

Zelf plukjes terugzetten

Heb je je haar iets te ruw geborsteld? Of is er om een andere reden per ongeluk een plukje haar uit je eigen haar gegleden? Dan is dit met microring extensions geen enkel probleem! Met behulp van de inzettang zet je dit plukje namelijk zonder problemen zelf terug. Een bezoekje aan de kapper is hiervoor dus niet eens nodig! Binnen no time geniet je weer van een prachtig volumineus kapsel.

Geen warmte of lijm nodig

Daarnaast zijn microring extensions helemaal niet slecht voor je haar. Je hebt namelijk geen hitte of lijm nodig om ze te bevestigen. Hierdoor wordt je eigen haar niet beschadigd en kun je de extensions zorgeloos aanbrengen. Als je ze weer verwijdert, zal je eigen haar er nog prachtig gezond uitzien!

Makkelijk om mee te douchen en slapen

Microring extensions zijn ontzettend makkelijk in gebruik. Douchen en slapen is geen enkel probleem. Waar andere extensions nog wel eens oncomfortabel kunnen zijn, is dit bij microring extensions zeker niet het geval. De extensions moeten dan wel op de juiste manier worden aangebracht. Als je een te dun of te dik plukje haar pakt of de extensions te dicht bij de hoofdhuid bevestigt, kan dit namelijk hoofdpijn opleveren. Bevestig de extensions dus op de juiste manier en je zult nergens last van hebben! Voor het slapen gaan doe je je haar in een simpele vlecht, en je zult de volgende ochtend wakker worden met een klitvrije coupe! Ook douchen is geen enkel probleem. Kam je haren van tevoren even door met een brede kam en stap vervolgens gewoon in de douche. Gooi je haar niet naar voren om het te wassen, maar blijf gewoon rechtop staan. Was je haar in een verticale richting en douchen zal een eitje zijn!

Subtiel en natuurlijk effect

Tot slot geven microring extensions gewoon een heel subtiel en natuurlijk effect. Niemand zal zien dat jij extensions in je haar hebt zitten! Bovendien kun je met microring extensions eenvoudig de prachtigste kapsels maken. Wissel dus lekker af tussen verschillende haarstijlen, microring extensions zijn ontzettend veelzijdig en eenvoudig in gebruik!

Wil je op de hoogte blijven? Word lid van onze mailinglijst:
Loading...

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang

10% KORTING!

Op alle producten in de webshop
(m.u.v. de sale-producten).

Wees de eerste die op de hoogte is van de aanbiedingen en nieuwtjes.